Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

A inceput ziua 1B la PokerFest National 500. Loredan Hanganu conduce dupa 1A

Autor: | 25/04/2014

PokerFest Club s-a umplut complet ieri in ziua 1A PokerFest National.

PokerFest Club s-a umplut complet ieri in ziua 1A PokerFest National.

Ieri a fost o zi foarte aglomerata la PokerFest Club Marriott. Dupa 3 zile de calificari si side eventuri, a venit vremea pentru prima zi din Main Eventul PokerFest National, zi care a reusit sa umple complet clubul, nelasand nici un loc liber la mese.

La ora 14:00 a inceput Main Eventul la care au participat si o mare parte din cei mai buni jucatori de turnee de poker live din Romania. Dan Murariu, care vine dupa rezultate exceptionale in ultimele 2 luni la EPT Viena si EPT San Remo, Mihai Manole, Robert Cezarescu, Cristian Tardea si Stefanita Fechete sunt doar cativa dintre cei care au venit sa joace in ziua 1A.

In total au fost 98 de intrari in turneu in ziua 1A si au reusit sa treaca mai departe 33 de jucatori.

Spre seara s-a jucat un supersatelit pentru ziua 1B care a inceput astazi la ora 14:00. Supersatelitul de ieri  a avut 121 jucatori si a acordat 17 intrari in valoare de 550 EUR pentru astazi.

Aveti timp sa va inscrieti in ziua 1B timp de 8 nivele a cate 40 minute fiecare, deci timp suficient pentru oricine nu a reusit deja sa se inscrie. Primiti 30.000 fise la start si in cazul in care sunteti eliminati aveti posibilitatea de a face reentry.

Jocurile cash incepute ieri au rulat pana astazi la amiaza si spre seara aveti ocazia de a juca din nou la niste mese foarte dinamice, atat Holdem cat si Omaha.

Pentru actualizari, accesati pagina PokerFest Live, unde vor fi postate toate noutatile din ziua 1B. De maine va exista si un livestream pe aceeasi pagina.

Chipcountul complet al zilei 1A poate fi regasit aici.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!