Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

A inceput WSOP Main Event 2012

Autor: | 07/07/2012

Cel mai asteptat turneu de poker din acest an a inceput in urma cu foarte scurt timp. WSOP Main Event se va desfasura pe parcursul acestor zile si are un buy in de 10.000$.

Pius Heinz este castigatorul turneului Main Event de anul trecut. Jucatorul german de 22 de ani a reusit sa treaca de un numar de 6.865 jucatori, pentru ca in final sa isi revendice prmiul final in valoare de 8.715.638$, care a fost al treilea cel mai mare premiu din istoria WSOP Main Event.

Nume grele din lumea pokerului, precum Erik Seidel, Phil Ivey, Negreanu si Antonio Esfandiari care tocmai a urcat pe locul 1 in topul castigatorilor din turneele de poker, vor lupta si ei in cadrul acestui turneu pentru o sansa la masa finala, poate chiar la castigarea turneului.

In ultimele trei turnee WSOP Main Event, la masa finala a reusit sa ajunga cel putin un jucator profesionist. In 2011, Ben Lamb a reusit sa termine pe locul #4. Anul 2010 a fost anul lui Mizrachi, iar in anul 2009, Phil Ivey a reusit sa termine pe locul #7 la masa finala.

Prima zi se va desfasura pe parcursul a 5 nivele de blinduri, fiecare nivel avand cate doua ore. Pentru jucatorii care prefera sa sara peste ziua 1A, acestia vor putea sa intre in ziua 1B de duminica, sau chiar in ziua 1C de luni.

Pentru unii , rezultatul poate sa nu conteze asa de mult pe cat poate sa insemne doar simpla participare la un asemenea turneu.

Puteti urmari turneul live text pe www.wsop.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!