Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

A inceput PokerFest National 500 Main Event!

Autor: | 24/04/2014

national 500Dupa 3 zile de sateliti si cateva side eventuri a venit timpul ca cel mai asteptat eveniment din cadrul festivalului PokerFest National sa inceapa.

In total 65 jucatori si-au obtinut locul in valoare de 550 EUR prin supersatelitii desfasurati in aceasta saptamana, ultimul supersatelit fiind programat astazi de la ora 17:00. In medie se califica aproximativ 1 din 7 jucatori in turneele care au un buy in de 120 RON si care sunt cel mai usor mod prin care puteti ajunge sa jucati Main Eventul investind doar o mica parte din buy-inul de 550 EUR.

Ziua 1A a Main Eventului a inceput astazi la ora 14:00 si jucatorii se pot inscrie pentru un buy in de 550 EUR. Se poate face late registration timp de 8 niveluri. Fiecare nivel are 40 minute, se incepe cu un stack 30000 fise si exista posibilitatea de a face reentry. Aceasta structura este potrivita pentru toate tipurile de jucatori si permite tuturor participantilor sa isi faca jocul optim.

Puteti urmari desfasurarea evenimentului in format live text pe pagina dedicata PokerFest Live. Pe aceasta pagina veti putea gasi actualizari periodice din zilele 1A si 1B, iar incepand cu ziua 2 turneul va fi transmis in format live stream pe aceeasi pagina.

Pentru a vedea programul complet al festivalului PokerFest National accesati pagina cu programul turneelor de poker. Tot pe siteul PokerFest Club puteti gasi situatia jocurilor de cash in timp real, jocuri care incep de la mize 1/2 RON si care sunt foarte profitabile.

Le uram succes tuturor participantilor!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!