Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

A inceput a doua editie Big One For One Drop! Turneul cu un buy in de 1.000.000$

Autor: | 29/06/2014

big-one-for-one-dropPe 17 Iunie mai erau 15 locuri libere din maximul de 56 jucatori care vor lua loc in a doua editie Big One For One Drop, turneu cu un buy in de 1 mil$ si care se estimeaza ca va oferi un premiu de minim 20 mil $ daca se vor ocupa toate locurile.

Astazi a avut loc un satelit cu un buy in de 25.000$ la care s-au calificat 2 jucatori pentru marele turneu. Acestia sunt Connor Drinnan si Erick Lindgren.

Turneul ar trebui sa inceapa la  ora 1 PM in Las Vegas ( ora 23:00 in Romania in aceasta seara ), insa nu se stie daca ora va fi respectata datorita filmarilor si prezentarii care precede evenimentul si care e posibil sa aduca o scurta intarziere.

111.111$ din fiecare buy in vor merge catre fundatia One Drop la fel ca si la editia din 2012 cand prin intermediul acestui turneu s-au donat 5,3 mil $.

Printre jucatorii care vor participa la turneu se afla nume sonore ale pokerului din intreaga lume, dar si jucatori recreationali care joaca frecvent in jocurile high stakes din Macau. Cei mai cunoscuti jucatori care au platit deja buy inul sunt: Antonio Esfandiari  ( castigatorul primei editii ), Bobby Baldwin, David Einhorn, Phil Galfond, Philipp Gruissem, Phil Ivey, Jason Mercier, Paul Newey, Brian Rast, Andrew Robl, Erik Seidel, Sam Trickett, Noah Schwartz, Jean-Robert Bellande, Daniel Cates, Daniel Colman, Tom Hall, Isaac Haxton, Greg Merson, Daniel Negreanu si Scott Seiver.

Actiunea poate fi urmarita pe pagina oficiala WSOP, unde veti vedea si lista completa a participantilor.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!