Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Inca un roman reuseste o masa finala la TCOOP!

Autor: | 29/01/2015

ggggggNe bucuram de fiecare data cand un jucator din Romania ajunge la o masa finala in cadrul unui eveniment important de poker online sau live si nu putem sa nu o facem si de aceasta data, mai ales ca in aceste zile ruleaza pe PokerStars celebra serie de turnee TCOOP (Turbo Championship of Online Poker) editia 2015.

Dupa locul 5 obtinut de Ramon Demon Cserei in cadrul evenimentului cu numarul 17, a venit randul unui alt jucator foarte bun de turnee din tara noastra, Florian Duta “AAgoodfold” sa patrunda la masa finala a unui event TCOOP. In cadrul evenimentului cu numarul 29, un turneu 6max NL Holdem Turbo Shootout Progressive Super-Knockout cu intrare de $215 si premii garantate de $150k, jucatorul din tara noastra a reusit sa termine pe locul 4 castigand $9.174, la care se adauga cei $2.040 incasati din bounty-uri, astfel ca premiul total a depasit suma de $11.000. Florian Duta este cunoscut si pentru performantele sale din cadrul turneelor live, acesta aflandu-se pe locul 29 in “Romania All-time Money list”, top ce include toti jucatorii romani de turnee live.

Acest turneu are o structura de joc aparte, jucatorii fiind repartizati la mese de 6 oameni in care avanseaza mai departe doar castigatorul. De-asemenea, atunci cand reusesti sa elimini un adversar, jumatate din bounty-ul “inscris pe capul lui” este castigat de tine, iar cealalta jumatate se adauga la bounty-ul “inscris pe capul tau”.

Intrucat turneul a avut 1526 de jucatori inscrisi, AAgoodfold a fost nevoit in mod teoretic sa castige 3 mese pentru a ajunge la masa finala. Dupa prima, acesta urcase deja in bani, in urma celei de a doua mese isi asigurase tichetul in ultimii 36, iar in final s-a vazut intrat in ultimii 6 jucatori, terminand intr-un final pe locul 4.

Felicitari pentru frumoasa performanta si succes celorlalti jucatori din tara noastra in ultimele 18 event-uri ramase de disputat, festivalul urmand sa se termine pe 2 februarie odata cu SuperSonic-ul cu intrare de $215 si premii garantate de jumatate de milion de dolari.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!