Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Inca un profesionist la IveyPoker.com

Autor: | 24/11/2012

Platforma de poker care ii poarta numele celui mai cunoscut jucator de poker din zilele noastre, IveyPoker.com, l-a adaugat la lista profesionistilor care reprezinta websiteul pe James Dempsey. Pe langa acesta, intre profesionistii de la IveyPoker.com se numara Phil Ivey, Patrick Antonius, Greg Merson si Jennifer Harman, toti fiind antrenori personali pentru cei care doresc sa invete de la cei mai buni.

Dempsey si-a inceput cariera de poker online la jocurile cash, pentru ca apoi sa migreze catre turnee. Acesta a castigat 997,494$ online, precum si mai mult de 2 milioane de $ din jocurile live. In palmaresul sau se mai gaseste un titlu WPT si o bratara la WSOP 2010 la evenimentul de PLO unde a castigat 197,470$.

Dempsey va avea o categorie speciala pe websiteul de training al platformei IveyPoker.com, intitulata “The British are coming”. Pe website se gaseste o scurta biografie a lui Dempsey, care enumera succint realizarile acestuia, precum si trecutul in poker sau specializarile acestuia pe tipuri de joc.

Cu siguranta ca proiectul lui Phil Ivey va atrage foarte multi curiosi precum si multi care doresc sa vada care este secretul care l-a adus pe Phil Ivey atat de departe in lumea pokerului. Inca nu putem preconiza ce va dezvalui Ivey cand websiteul pentru training va fi gata, insa un lucru este cert: fiecare dintre acesti jucatori vor oferi cel putin o parte din cunostintele pe care le au, iar publicul va fi cu siguranta doritor sa absoarba cat mai multe informatii din spusele profesionistilor.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!