Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Inca 2 zile de licitatie pentru bratara scoasa pe Ebay de Liv Boeree si Igor Kurganov. Banii merg catre fundatia Raising for Effective Giving – REG

Autor: | 17/07/2017

Boereee In urma cu cateva zile, Liv Boeree si Igor Kurganov, castigatorii evenimentului 2 ($10,000 Tag Team No-Limit Hold’em Championship), au scos la licitatie pe Ebay o bratara ramasa neacordata, echipa castigatoare fiind formata din 2 membri si nu din 4, asa cum se pregatisera organizatorii sa premieze castigatorii acelui event. Banii obtinuti in urma acestei initiative vor fi donati fundatiei Raising for Effective Giving – REG, aceasta sustinand mai multe organizatii caritabile din lume printre care: Against Malaria Foundation, Schistosomiasis Control Initiative, Animal Charity Evaluators, Animal Ethics, Humane Slaughter Association, Foundational Research Institute si Machine Intelligence Research Institute.
Inainte de publicarea ofertei, cei doi au declarat:
Liv Boeree: “Aceasta bratara a ramas neacordata intrucat in echipa noastra au fost doar 2 jucatori, asa ca prin bunavointa organizatorilor WSOP, ne-au lasat sa o punem in licitatie si sa donam fondurile catre organizatia de caritate REG”
Igor Kurganov: “Daca nu ati castigat o bratara in acest an la WSOP, aceasta e una din ultimele sanse sa obtineti una. Si astfel puteti sustine evenimente caritabile prin intermediul acestui gest.”
In acest moment, cea mai buna oferta primita de cei doi a ajuns la valoarea de $9,976, aceasta fiind facuta in urma cu cateva ore. Pana acum, licitatia a strans 36 de oferte si se va incheia Joi 20 iulie 2017, 05:00 a.m ora Romaniei.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!