Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ieri a debutat pe Unibet primul festival de turnee din istoria camerei. Poker din plin pana pe 11 martie

Autor: | 27/02/2018

Unibet Ieri a debutat pe Unibet primul festival de turnee din istoria camerei de poker, cea care in urma cu cativa ani a luat decizia de a parasi reteaua Microgaming pentru a rula propria platforma de poker. Festivalul intitulat Unibet Online Series va rula pana pe data de 11 martie, punand la dispozitia jucatorilor sai 84 de evenimente cu buy-in-uri cuprinse intre 10 eurocenti si 100€, desfasurate pe 3 categorii: nano, low si high si un fond total de premiere de €300.000. Evenimentele din categoria nano vor avea buy-in-uri cuprinse intre 10 eurocenti si 1€, cele din categoria low se vor situa intre 2€ si 25€, iar evenimentele high vor avea intrari cuprinse intre 25€ si 100€. De-asemenea jucatorii se pot califica la orice turneu doresc prin intermediul satelitilor, incepand de la cativa eurocenti si urcand pana la cativa euro sau chiar mai mult in functie de satelitul ales si turneul unde se incearca calificarea.
De remarcat ca o treime din fondul de premiere, adica €100.000 se va indrepta doar spre Main Event-ul High (unul din cele 3 Main Event-uri care vor avea loc) cu buy-in de €100, acolo unde probabil vom vedea si cel mai ridicat nivel de joc.
De-asemenea Unibet va premia cei mai buni jucatori prin organizarea a 4 Leaderboard-uri (cate unul pentru nivelurile Nano, Low, High) si unul la general, castigatorii urmand sa incaseze €200, €500, €700 si €1500, in total urmand sa fie acordate premii in valoare de €25.000.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!