Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Gus Hansen si Sam Trickett se scufunda in jocurile de la Macau

Autor: | 06/02/2012

Inainte de turneele de la Aussie Millions din Melbourne, Sam Trickett si Gus Hansen si-au incercat norocul la jocurile cash de poker de la Macau la StarWorld Macau’s Poker King Club (blinduri 1.300$/2.600$)

Ulterior, s-a zvonit despre cei doi ca au plecat de acolo cu niste castiguri substantiale, Sam Trickett castigand 2.3 milioane $, iar Gus Hansen 3.86 milioane $.

Acum ca s-au incheiat turneele de la Aussie Millions, cei doi jucatori au deci sa se intoarca inMacau, sperand ca vor continua de unde au ramas. Din pacate, lucrurile nu au decurs ca inainte. Sam Trickett a scris pe Twitter ca nu ii merge prea bine la Macau, pierzand cel mai mare pot din viata sa si spunand ca ii ester au din punct de vedere fizic.

Jucatorul in varsta de 25 de ani a scris apoi : “Ma intorc la inca o sesiune de joc. Sper ca voi iesi din aceasta groapa pe care mi-am sapat-o singur.”

Gus Hansen, se pare, a avut zile mai bune. A scris pe blogul sau ca a avut niste swinguri destul de mari, dar se pare ca o ducea bine in a doua sesiune, asta pana sa piarda un pot de 1.55 milioane $.

A treia sesiune a lui Gus Hansen a mers la fel de prost ca si a doua, dup ace povesteste ca a pierdut in pot de 1.9 milioane $, cand era in pozitia urmatoare dupa jucatorul care a facut straddle, cu 9d-7d. In pot erau deja 130.000$. Flopul a venit 9h-6d-2d, jucatorul din small blind a dat check, cel care a facut straddle a pariat 70.000$, iar Gus Hansen s-a pus all in cu 680.000$.

Cum a continuat Gus Hansen pe blogul sau : “..cand cel din small blind a dat cu sec la all-inul meu, iar jucatorul care a pariat initial isi numara outurile si pot-odds, am avut un sentiment prost despre mana – un set si nut-flush draw. Asa a si fost. Puteam sa castig doar cu runner-runner la chinta sau la full-house – o pozitie in care nu eram prea bucuros ca ma aflam. Nu conteaza cine a castigat mana, dar tot ce pot spune este ca aveam sanse prea mici sa castig mana dupa flop (4.3%).

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!