Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Gus Hansen a pierdut 1,5 milioane de $ intr-o sesiune

Autor: | 20/11/2012

Daca te-ai gandit vreodata dupa ce ai plecat de la mesele de poker ca ai pierdut mai mult decat ti-ai stabilit ca limita pentru ziua respectiva, ne intrebam ce isi spune acuma Gus Hansen, dupa o sesiune de 27 de ore in care a pierdut 1,5 milioane de $. Majoritatea jucatorilor de poker online nici nu vor ajunge vreodata sa castige aceasta suma, daca ar fi sa adunam toti banii castigati de ei de-a lungul vietii, insa se pare ca unele superstaruri ale pokerului au un bankroll mai mare decat ne-am fi imaginat.

De cand s-a redeschis FullTilt Gus Hansen a pierdut 2,013,183$, in mai putin de 20,000 maini. Inainte de inchiderea FullTilt Hansen era pe un upswing impresionant dupa ce facuse o serie de modificari ale jocului sau, in special in domeniile atentiei la mesele de joc, precum si reducerea numarului de maini si in general un joc mai tight.

Cu siguranta ca Hansen incearca sa dea drumul actiunii la FullTilt, sa inceapa mese noi si sa atraga cat mai multi jucatori, atat profesionisti cat si incepatori, insa care este pretul acestei promovari? Ultima sa sesiune, de 27 de ore(!), l-a costat 1,5 milioane de $, incepand cu Pot Limit Omaha, unde dupa ce a castigat aproape 500,000$ a trecut la 2-7 Triple Draw si a pierdut, dupa aproape 6 ore de joc, 300,000$.

Apoi, Hansen a trecut la mesele de Omaha Hi/Lo, unde a jucat nu mai putin de 23 de ore si a pierdut 1,4 milioane de $. Jucatorul care a beneficiat cel mai mult de downswingul lui Hansen este KPR16, care i-a luat lui Hansen 690,000$, precum si “cottonseed1” care a castgiat 649,000$.

Urmatoarele zile ne vor spune daca Hansen isi va reveni, daca aceasta pierdere este doar variance sau daca danezul se afla intr-o perioada mai neagra a carierei sale online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!