Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Gus Hansen a castigat un loc in cel mai mare turneu de poker la un satelit

Autor: | 01/07/2012

Gus Hansen a castigat locul la turneul One Drop cu doar 12 ore inainte ca acest turneu sa inceapa. El a castigat satelitul de 25.300$, reusind sa prinda ultimul loc disponibil pentru marele turneu. Shaun Deeb a castigat cel mai mare premiu din cariera sa de jucator de poker, castigand suma de 1.000.000$, dupa ce a iesit pe locul #2, fiind invins de Gus Hansen.

Atunci cand Hansen si Deeb au ajuns sa joace heads-up, cei doi au facut o intelegere despre cine va merge la turneu si cine va lua premiul in valoare de 1.000.000$.

Detaliile despre intelegerea lor nu sunt inca cunoscute, dar atunci cand Deeb a facut raise blind preflop, lasandu-si in fata doar o fisa, pentru ca apoi sa dea fold in flop la un bet al lui hansen, era clar ca acestia au ajuns la intelegerea ca Gus Hansen sa mearga la turneul cel mare.

Satelitul de 25.300$ a atras 96 de participanti, dar doar trei dintre acestia au intrat in bani, locul #2 castigand premiul de 1.000.000$, locul #3 un premiu de 400.000$, iar locul #1 un buy-in la turneul One Drop.

Dintre acesti participanti la turneu, cativa dintre ei deja aveau locul asigurat la turneul cel mare, dar au ales sa participe la acest satelit, pentru a incerca sa isi recupereze banii pe care deja i-au platit pentru intrarea la turneu. Acesti jucatori erau Phil Ivey, Bertrand Grospellier, Sam Trickett, Talal Shakerchi, Jason Mercier si Jens Kyllonen.

Phill Hellmuth s-a calificat si el prin intermediul unui satelit.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!