Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

The good old days are coming back: Dan Murariu din nou ambasador Unibet Poker

Autor: | 17/02/2017

Murariu Unul dintre cei mai buni jucatori de poker pe care i-a dat Romania, Dan Murariu, va redeveni ambasador Unibet Open dupa o pauza de 5 ani, veste anuntata astazi de grupul suedez detinator al circuitului live Unibet Open. Este o lovitura excelenta de imagine atat pentru Dan, cat si pentru intreg pokerul romanesc, aceea de a reprezenta din nou Unibet-ul, unul dintre cei mai mari operatori de gambling de pe batranul continent si unul dintre putinii prezenti in Romania dupa instaurarea noii legislatii. Dan este probabil cel mai emblematic jucator din circuitul Unibet Open, avand sapte mese finale si doua titluri, ultima performanta inregistrandu-se chiar in decembrie atunci cand romanul a terminat pe locul 6 Unibet Open Bucuresti.
Dan a declarat: Ma bucur sa ma alatur lui Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu, doua legende ale sportului romanesc. Impreuna sper sa ajutam Unibet sa ajunga la cel mai inalt nivel si sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri”.
Titlurile de la Varna 2010 ($184,182) si St.Maarten 2012 ($142,590) au fost doua reusite emblematice pentru Dan Murariu la vremea respectiva, conturand si mai bine profilul unui jucator solid, profesionist, plin de fair-play si cu o imagine imaculata la masa de joc.
Il felicitam si noi pe Dan Murariu si ii dorim mult succes in continuare odata cu incheierea noului parteneriat cu grupul Unibet!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!