Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Gentlemen’s Poker Club la prima aniversare: 100.000 RON GTD Main Event in aceasta saptamana

Autor: | 07/10/2014

GPC 1 Year

Gentlemen’s Poker Club, primul si cel mai iubit club de poker din Timisoara a ajuns la prima sa aniversare, prilej cu care ii uram La Multi Ani si cat mai multe evenimente cu mesele pline.

A fost nevoie de mai putin de un an pentru ca experienta la mesele de joc si dragostea pentru poker a fondatorilor sa isi puna amprenta pe clubul care a devenit o a doua casa pentru jucatorii de poker din Timisoara si imprejurimi.

Cu ocazia acestui moment special, GPC va invita in perioada 6-12 Octombrie la un festival de poker de calitate: Turneu Main Event (100.000 Lei Garantat) si Side Event (10.000 Lei Garantat) cu Trofee, Bufet, Sampanie si atmosfera adevarata de Poker.

Pentru a vedea programul complet al turneului, va invitam sa accesati pagina oficiala Gentlemen’s Poker Club unde gasiti programul acestei saptamani.

De Timisoara se leaga si istoria PokerFest, nume care a adus o revolutie in pokerul din Romania, ajungand sa concureze de la egal la egal cu marile festivaluri de poker din Europa. In acest oras, in luna Octombrie 2011 s-a jucat primul PokerFest unde 57 participanti au jucat pentru cel mai de pret trofeu din pokerul Romanesc. In Noiembrie,Timisoara  si GPC vor fi gazda unui festival PokerFest care suntem siguri ca va reuni ca de obicei jucatori de poker din toata tara pentru o atmosfera deosebita.

Va invitam sa urmariti mai jos un reportaj DIGI 24 realizat la Gentlemen’s Poker Club:

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!