Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Inca o amanare in achizitia FullTilt Poker de catre GBT

Autor: | 02/03/2012

A trecut aproape un an de la cele intamplate in ziua de vinerea neagra (“Black Friday”), iar jucatorii de la FullTiltPoker inca nu si-au primit banii si sansele scad cu fiecare amanare.

Siteul PocketFives a obtinut ieri un interviu in exclusivitate cu Behn Dayanim care din nou, nu a dat nici un raspuns complet.

Consilierul juridic Behn Dayanim a spus ca grupul Tapie este hotarat in a incerca sa achizitioneze firma FullTiltPoker. Altfel nu ar mai fi pierdut timp si cheltuit bani daca nu ar mai fi existat dorinta de a achizitiona aceasta companie. El mai spune ca este increzator ca va vedea aceasta afacere dusa la bun sfarsit.

El mai spune ca trebuiesc luate mai multe decizii pentru a duce la bun sfarsit aceasta afacere, decizii care nu pot fi facute publice, chiar daca lumea vrea sa stie ce se intampla. Nu se pot face negocieri in public. Mai spune ca motivul pentru care nu au dat nicio declaratie este ca vor sa vada afacerea incheiata, sa faca treaba si sa vada rezultatele.

Dayanim anunta ca datoriile catre FullTilt de la jucatorii implicati inca sunt in discutie si nu s-a ajuns la nicio concluzie in privinta aceasta. Ambele parti sunt de parere ca aceasta afacere se poate duce la bun sfarsit si toata lumea a fost de acord de a se extinde termenul limita cu cateva saptamani, acesta fiind initial pe data de 29 februarie, dar, spune Dayanim, nimeni nu vrea sa se grabeasca cu aceasta afacere pentru ca ea sa se desfasoare cat mai bine.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!