Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

FullTiltPoker a inceput angajarile

Autor: | 12/09/2012

Rational FT Services a postat recent un anunt pentru joburi, pentru cateva pozitii cheie pentru compania cu locatia in Dublin, Irlanda.

Cei de la Rational FT Services sustin ca sunt in cautare de persoane profesioniste din domeniul tehnologiei informatiei, marketingului, design-ului, serviciu clienti, finante , etc. In anuntul pentru aceste pozitii, cei de la Rational FT Service au anuntat ca ei sunt furnizorii de tehnologie si de consultanta pentru FullTiltPoker.

11 locuri de munca sunt disponobile, separate in doua mari categorii : marketing si IT. In domeniul marketingului, sunt cautati un Promotions Manager si un Product Business Analyst.

In domeniul IT sunt cautati noua oameni pentru a le umple pozitiile disponibile, cum ar fi software developer, inginer Linux si un Java Developer. Toate pozitiile cer aplicantilor pentru joburi sa aiba cel putin cativa ani de experienta in domeniu, ia potentialii angajati vor trebui sa se mute in Dublin pentru a-si ocupa pozitiile.

In promisiunea celor de la PokerStars de a readuce la viata compania FullTiltPoker au aparut atat vesti bune cat si vesti rele. Odata cu lansarea acestuia, jucatori din toata lumea vor avea posibilitatea sa acceseze site-ul FullTiltPoker si sa intre pe conturile lor vechi avand posibilitatea de a recupera instant banii. In schimb, pentru jucatorii din SUA, vestile sunt proaste : platile vor fi efectuate de Departamentul de Justitie in loc de PokerStars ( FTP ).

La aranjamentul facut in luna iulie, Departamentul de Justitie a spus ca, desi ei vor fi responsabili cu platile, inca nu au gasit o metoda despre cum vor face acest lucru. Inca de atunci, cei de la Departamentul de Justitie inca nu au mai spus nimic despre platile banilor catre clientii FullTiltPoker, plati care se ridica in total la suma de 150.000.000$.

De precizat este ca numele acestei companii este foarte asemanator cu cel al companiei care detine PokerStars: Rational Entertainment Enterprises Limited.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://rfts.com/index.php

 

 

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!