Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

FullTilt Poker se pregateste de redeschidere?

Autor: | 03/04/2012

Bernard Tapie FullTiltRecent au aparut informatii conform carora FullTilt Poker se pregateste de reluarea operatiunilor: PoketKings Ltd angajeaza personal si  Orinic Limited , una dintre companiile asociate cu FullTilt Poker a depus cererea pentru o licenta de la AGCC, dupa ce licenta i-a fost suspendata de catre aceeasi comisie.

PoketKings Ltd. compania care a asigurat serviciile de consultanta in Marketing si Tehnologie pentru FullTilt Poker a postat in cursul zilei de astazi anunturi prin care doreste sa angajeze urgent persoane pe diferite posturi.  ( “Pocket Kings is hiring and has an urgent requirement to fill these positions” )

Informatia a fost postata initial pe celebrul thread dedicat FullTiltPoker din sectiunea “News,Views,Gossip” de pe forumul TwoPlusTwo, iar mai apoi sbergamo a postat aceasta informatie la noi pe forum, aducand o raza de speranta in povestea FullTilt Poker.

Posturile pe care PoketKings angajeaza sunt:

-Team Leaderi pentru dep. Relatii cu Clientii

-Quality Agent – Relatii cu Clientii

-Specialisti localizare ( traducatori)

Pentru ultimul post se angajeaza personal care sa deserveasca majoritatea tarilor in care FullTilt Poker avea siteul tradus.

Anunturile de angajare pot fi gasite pe jobs.ie care este un portal cu vechime in Irlanda si care prezinta incredere, conform userilor de pe TwoPlusTwo.

Joburile pot fi gasite la adresele:

http://www.jobs.ie/ApplyForJob.aspx?Id=1164662

http://www.jobs.ie/ApplyForJob.aspx?Id=1164650

Dupa ce a aparut aceasta informatie, in urma unor cautari, s-a descoperit ca niste membri importanti ai foste echipe Pocket Kings Ltd. si-au updatat profilele de Linkedin cu aceleasi joburi pe care le-au avut inainte de Black Friday.

In plus, pe 23 martie Orinic Limited a depus o cerere prin care solicita o licenta de la AGCC. Aceasta companie este cea despe care s-a speculat ca poate obtine licenta cel mai usor de la Alderney Gambling Comission.

Urmareste cele mai noi updateuri despre situatia FullTilt Poker pe threadul dedicat de pe TwoPlusTwo. Noi te vom pune la curent cu ce noutati apar.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!