Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Fosta sotie a lui Phil Ivey a primit milioane de dolari dupa stabilirea divortului

Autor: | 21/12/2011

Fosta sotie a jucatorului de poker a primit o colectie de posete in valoare de 1.2 mil $, bijuterii in valoare de 1 mil $ si o pensie alimentara de 180.000$ lunar dupa divortul lor.

Tot dupa acordul divortului, Luciaetta Ivey primea pensia alimentara din banii castigati de Phil de la Tiltware. Conform actelor, daca Phil Ivey nu mai primeste bani de la Tiltware, nici Luciaetta nu va mai primi pensie alimentara.

Phil Ivey, care a castigat 8 bratari la WSOP incapend din anul 2000 este  pe locul 5 in topul castigatorilor de la WSOP. El a optat sa nu participe la WSOP 2011, care s-a tinut la Rio.

Intr-un interviu, Phil Ivey spune ca se simte rusinat din cauza ca FullTiltPoker nu a platit banii pe care ii datora jucatorilor.

Ivey a castigat aproape 5.3 mil $ de la WSOP si mai bine de 13.8 mil $ din turnee. El a revenit la jocul de turnee la sfarsitul lunii noiembrie cand a jucat pe PokerStars.net la Asia Pacific Poker Tour Main Event din Macau.

Phil si Luciaetta erau iubiti inca din liceu, si s-au intalnit cu mult timp inainte ca Phil sa ajunga jucator de poker profesionist. Totusi, pe masura ce Phil a devenit din ce in ce mai prins in joc, Luciaetta il vedea din ce in ce mai rar si au devenit mai indepartati unul de altul. Amandoi au cazut de comun acord ca sa divorteze.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!