Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Fiscul spaniol pretinde 500.000 de euro de la un jucator profesionist de sah care a rulat cateva mii la poker in 2011

Autor: | 29/03/2018

aasasadadaIntr-un articol aparut pe highstakesdb, Francisco Vallejo Pons, un jucator profesionist de sah, pare sa fie victima unui atac grosolan din partea fiscului spaniol care pretinde ca spaniolul datoreaza o suma de aproximativ 500.000 de euro in urma castigurilor sale la poker realizate in anul 2011. Astfel, Vallejo ar fi castigat aproximativ 1.000.000 de euro pe internet in urma cu 7 ani (incasari realizate prin rulaje de cateva mii de euro), insa ar fi pierdut toti banii la loc, ba putin peste, terminand anul pe minus. Iata ce a scris spaniolul saptamana trecuta: “Ne intoarcem in timp in anul 2011, am jucat ceva poker pentru distractie, nu sunt gambler de niciun fel. Am pierdut totul, cateva mii, si m am oprit din joc. In 2016 am primit o scrisoare de la fisc prin care se spune ca le datorez o suma din 6 cifre. Ceva mai mult de jumatate de milion de euro. Ok, am jucat si am pierdut. Pare o gluma macabra, dar nu e, e ca un bulgare de zapada care te striveste”. Spaniolul mai precizeaza ca daca intamplarea sa s-ar fi petrecut in 2012, ar fi beneficiat de imbunatatirea legii, insa asa aceasta nedreptate flagranta ii distruge viata intrucat nu poate invoca retroactivitatea conform noii legi. O buna parte din economii i-ar fi fost confiscate, iar ibericul trece acum printr-o depresie severa cauzata de acest incident.
De-asemenea, intr-un alt articol aparut pe chess.com, spaniolul ar fi adaugat: “Ai 200 de euro. Pariezi 100 de euro de 1000 de ori, cateodata te dublezi, alteori ii pierzi. Sa spunem ca ai castigat de 499 de ori si de 501 ori ai pierdut. Pentru fisc tu ai castigat 49.900 de euro, cand in realitate tu ai pierdut 200 de euro. Asta se intampla in legea din 2011 in care nu erau stipulate si pierderile”.
Trebuie mentionat faptul ca acest caz nu este singular in Spania. Sunt sute sau mii de cazuri in care jucatori de poker recreationali sau pariori de weekend se afla acum in procese teribile cu conturile bancare blocate si vietile distruse.

Sursa foto: highstakesdb.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!