Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Finala PokerFest Bucuresti – nume grele si peste 230.000 EUR in premii

Autor: | 18/11/2012

PokerFest Bucuresti Masa Finala

Au mai ramas doar 9 jucatori la PokerFest Bucuresti dintre care se va alege si campionul!

Iata-ne ajunsi la startul mesei finale PokerFest Bucuresti – Noiembrie 2012, masa finala care pare a fi cea mai dificila de pana acum, dar in acelasi timp si masa finala cu cele mai mari premii de pana acum din circuitul PokerFest.

Cu acest eveniment, PokerFest a depasit principalii competitori din regiune si a devenit lider in ceea ce priveste turneele live, asta in conditiile in care majoritatea jucatorilor sunt din Romania. PokerMagazin a facut o comparatie intre turneele cu aceasta clasa de buy in, incluzand evenimente din seria Eureka, GSOP, EMOP si iGame Open.

32 de jucatori au avut acces la fondul de premii, care este de 300.000EUR din care peste 230.000 EUR vor fi castigati astazi la masa finala, alaturi de Cupa PokerFest.

Dificultatea unei mese finale poate fi stabilita cu o precizie destul de mare prin suma castigurilor/rezultatelor obtinute de jucatorii care au ajuns pana acolo. De aceasta data avem jucatori care totalizeaza peste 2,2 milioane de $ in castiguri din turnee.

Cea mai notabila prezenta este Mihai Manole, care se afla pe locul 2 in topul de pe Hendon Mob Romania, la o distanta destul de mica de Ionel Anton care se afla pe primul loc. Fost jucator sponsorizat de FullTilt Poker, Mihai Manole este unul dintre cei mai buni si iubiti jucatori de poker din Romania. El nu este foarte avantajat de marimea stackului, putin peste 500.000 de fise care il situeaza pe locul 7 la masa.

Bogdan Ionescu ( katmanx ) este un alt adversar redutabil. Cu aproape 200.000$ castiguri din turneele de poker, este recunoscut ca un jucator pe care nu ai vrea sa il intalnesti in postura de “coleg” la o masa finala.

Cristinel Lita a castigat deja o cupa PokerFest ceea ce il face favorit si astazi, mai ales ca se afla pe locul 2 ca numar de fise, la o foarte mica distanta de locul 1, Alexandru Bot.

Zeng Zhiping este un jucator care participa la majoritatea turneelor PokerFest dar si la turnee din afara tarii si jocuri de cash. El se afla pe ultimul loc ca numar de fise, insa daca va reusi sa isi mareasca stackul cu siguranta va reprezenta un pericol pentru ceilalti jucatori.

Constantin Petrica a avut doua rezultate bune in acest an la EPT Copenhaga in februarie si la EPT Monte Carlo in aprilie la evenimentul short handed cu 1000E buy in. El incepe jocul de pe pozitia cu numarul 5.

Cristian Visoiu, Eusebiu Jalba si Dragos Sabau sunt ceilalti jucatori care  au sanse la locul 1, un premiu de peste 80.000 EUR si Cupa PokerFest.

Le uram succes tuturor participantilor care vor face cu siguranta una dintre cele mai frumoase si pline de actiune mese din istoria PokerFest.

Masa finala va fi transmisa live incepand de la ora 14:00. Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala PokerFest sau threadul turneului de pe forum.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!