Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Filmul de poker “Mississippi Grind” isi face debutul in acest weekend!

Autor: | 23/01/2015

20150122094254.gifDupa aproape 20 de ani de asteptare de la celebrul film Rounders care i-a avut in prim-plan pe Matt Damon si Edward Norton, un alt film de poker care se anunta foarte bun va debuta in acest weekend in cadrul celebrului festival Sundance!

Filmul, regizat de Anna Boden si Ryan Fleck si care ii are in distributie pe Ryan Reynolds, Ben Mendelsohn si Sienna Miller, il aduce in prim-plan pe Gerry (Ben Mendelsohn), un talentat jucator de poker, cu datorii in spate, care il convinge pe Curtis (Ryan Reynolds) sa il insoteasca intr-un “gambling road trip” de-a lungul Statelor Unite, unde cei doi vor sa se remarce, sa faca bani si sa arate ca sunt cei mai buni jucatori de poker, unul din momentele cheie fiind acela in care Gerry si Curtis ajung in New Orleans unde iau parte la cateva jocuri de highstakes. Desi motivele lui Gerry sunt cunoscute inca de la inceput, cele ale lui Curtis care l-au determinat sa accepte propunerea de a pleca in aceasta calatorie sunt scoase in evidenta mult mai tarziu, ceea ce ofera filmului o unda de mister in plus.

Filmul seamana intrucatva cu Rounders, insa se doreste a fi mai mult decat atat. Va reusi sa depaseasca in audienta celebrul film cu Matt Damon care a motivat si a determinat sute de mii de jucatori sa se apuce de poker? Va aduce pokerul intr-o lumina mai buna sau il va lasa in aceeasi umbra misterioasa si obscura a jocurilor de noroc in care poti pierde foarte usor tot ce ai avut? Nu putem decat sa va recomandam acest film si sa va dorim vizionare placuta!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!