Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Festival Winter Series pe Pokerstars intre 25 decembrie si 7 ianuarie. Sunt programate 38 de evenimente pe 4 categorii de buy-in

Autor: | 20/12/2017

657b1664ae Intre 25 decembrie si 7 ianuarie, Pokerstars va fi gazda festivalului online Winter Series, editia speciala de Craciun din acest an programand 38 de evenimente care se vor desfasura pe 4 categorii de buy-in (micro, low, medium si high), asadar un total de 152 de turnee in cele 2 saptamani de joc. Pokerstars anunta un fond de premiere total de 25,4 de milioane de dolari, 1,5 milioane din aceasta suma urmand sa fie destinata doar Main Event-ului de $2100 din categoria high. Turneele au buy-in-uri cuprinse intre $0,55 si $5200 si fiecare va avea la dispozitie sateliti de calificare, o sansa buna mai ales pentru jucatorii de micro si low stakes care pot incerca pe bani putini sa ajunga intr-unul din turneele din categoria superioara de buy-in. Pe aceasta cale, anuntam faptul ca la aceasta editie Winter Series se vor oferi 5 carduri Platinum pentru editia inaugurala a turneului PokerStars Players Championship (PSPC) 2019, care se va desfasura cu o saptamana inainte de PCA Bahamas si la care Mihai Manoles a obtinut deja tichetul in valoare de $30.000 la PSC Praga. Cardurile vor intra in posesia celor 4 castigatori de Main Event-uri, in vreme ce al 5-lea va fi oferit castigatorului unui All-in Shootout care se va desfasura pe 9 ianuarie si la care pot lua parte toti cei care se inregistreaza in cel putin un eveniment din cadrul Winter Series.
Cu $25,4 milioane de dolari garantati, seria Winter Series este al treilea cel mai bine premiat festival organizat pe Pokerstars, asta dupa ce in acest an WCOOP si SCOOP au garantat sume record de $60 milioane, respectiv $55 milioane.
Festivalul debuteaza in seara de Craciun pe 25 decembrie incepand cu ora 20:00 si are turnee programate in fiecare zi exceptand data de 31 ianuarie, ultima zi din acest an calendaristic. Holdem Romania va oferi update-uri constante din cadrul acestei serii si speram ca jucatorii romani sa ajunga cat mai des cu putinta la mesele finale. Festivalul poate fi gasit accesand Lobby-ul Pokerstars, menu-ul din partea de sus, sectiunea Winter Series – Events.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!