Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Fertitta Interactive urmareste licenta pentru jocurile online in Nevada

Autor: | 03/02/2012

Fertitta Interactive LLC a eliberat un comunicat de presa joi, anuntand ca eliberat o cerere la Nevada Gaming Control Board pentru a se extinde, ca sa aiba licenta de functionare si in Nevada.

„Noi sustinem jocul de poker online”, a zis Lorenzo Fertitta intr-o declaratie. „Industria noastra respecta cu strictete reglementarile si jurisdictiile din lumea intreaga.”

„Nevada a fost intotdeauna un lider in ceea ce priveste reglementarile pentru jocurile de noroc, si suntem multumiti ca am depus cererea aici”. „Scopul nostru este sa furnizam clientilor cea mai buna experienta de joc intr-un mediu placut si sigur.”

In octombrie anul trecut, Fertitta Interactive, compania care detine UFC si Station Casinos din Las Vegas a cumparat furnizorul de jocuri online CyberArts Licensing LLC, care este specializat in jocul de poker.

In luna octombrie, Fertitta a avut urmatoarele de spus, in urma achizitiei firmei CyberArts : „Fertitta Interactive suporta reglementarile federale in ceea ce priveste jocul online de poker din SUA. In CyberArts, am gasit un lider in dezvoltarea si design-ul de sotware pentru jocurile online. In curand vom lucra la produsele noastre inovative, cu scopul de a furniza clientilor cea mai buna experienta de joc intr-un mediu sigur si protejat.”

Fertitat Interactive se alatura listei de companii care au depus cereri la Nevada Gaming Control Board pentru a-si extinde domeniul. Aceste companii sunt South Point, 888 Holdings, Ball Technologies Inc., Cantor Gaming si International Game Technology.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!