Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Este milionar din poker insa a ales sa traiasca “pe drumuri”

Autor: | 21/01/2015

JakaRIGHT“The real happiness comes from being aware and having a purpose!”

Faraz Jaka este unul din cei mai talentati tineri jucatori de poker. Desemnat jucatorul anului in editia a 8-a a World Poker Tour, acesta a castigat peste 4,5 milioane de dolari in turneele live si multe alte milioane in turneele de pe internet. Are 2 titluri si 11 mese finale la activ. Interesant este ca acesta nu are casa, alegand sa locuiasca pentru perioade scurte in cele mai mari orase ale lumii in care ajunge pentru a juca turneele de poker. Stilul sau de viata nomad l-a determinat pe Faraz sa isi vanda in urma cu ceva timp locuinta din Chicago, alegand sa traiasca “pe drumuri”.

“In ultimul an am jucat 102 turnee in toata lumea, am fost in 47 de orase, 13 tari si am luat 52 de zboruri” spune Faraz. Acesta a fost la turnee in Italia si Elvetia, acolo unde a facut “coach surfing”, dormind peste noapte la oameni pe care nu ii cunoscuse anterior. El a declarat ca prefera acest stil in detrimentul camerelor de hotel, pentru a intra in contact cu persoanele respective, a trai experiente noi, a cunoaste mai bine cultura din care provin. A fost chiar si in Thailanda unde s-a recules si a meditat timp de 10 zile la o manastire buddhista. Acesta a rememorat ulterior experienta spunad ca a trait cele mai frumoase 10 zile din viata sa.

Aveti mai jos cele mai importante rezultate din cariera de jucator a lui Faraz Jaka si la final un scurt video-interviu.

1

 

 

2

 

 

3

 

4

 

5

 

6

 

 

7

 

8
 

 

9

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!