Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Eric Lindgren: la limita dependentei si a falimentului

Autor: | 11/01/2013

Erick Lindgren este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker profesionisti din lume si un model pentru majoritatea celor care se apuca in fiecare zi de hold’em. Realizarile sale in comunitatea poker i-au adus respect si notorietate, acesta fiind castigatorul a doua titluri WPT si o bratara Word Series of Poker. In cursul anilor Lindgren a reusit sa castige 8,5 milioane de $ numai din turnee live, a participat la cele mai cunoscute show-uri TV de poker, fiind in randul jucatorilor cu care nimeni nu vroia sa fie la masa.

Cu toate acestea, se pare ca Lindgren este dependent de jocuri de noroc, iar dependenta sa nu se manifesta numai intr-un mod pozitiv. Acesta a adunat datorii de peste 10 milioane de $ pe care nu a putut sa le plateasca, iar problema sa cu jocurile de noroc l-a dus tot mai departe de a-si recupera aceasta suma de bani. Avand in vedere situatia sa personala si financiara la momentul de fata, putem afirma ca jucatorul este in faliment, iar anul trecut acesta a declarat, in conformitate cu legea americana, ca este falit.

In schimb, momentan Lindgren si-a recunoscut problema, a declarat in fata lumii ca a facut o serie de greseli care i-au schimbat considerabil viata si ca trebuie sa faca ceva pentru a reveni la normal. In momentul de fata Lindgren este membru intr-un program de recuperare in California, intr-un centru de realibilitare.

Realitatea nu il decade pe Erick Lindgren din statutul sau de jucator experimentat si unul dintre cei mai buni profesionisti din lume, intrucat acesta a pierdut sume mari de bani in cadrul pariurilor sportive si nu la mesele de poker. Se pare ca desi o persoana poate fi un jucator specializat intr-un domeniu, nevoia de a incerca sa castige si din alte ramuri asemanatoare, insa in care experienta si calitatile de joc lipsesc, poate fi devastatoare.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!