Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

EPT Barcelona incepe cu un numar record de participanti

Autor: | 17/08/2012

Mai mult de 1.000 jucatori au platit taxa de 1.100EUR pentru a participa la turneul Estrellas Poker Tour Main Event. Premiile totale se ridica la 1.000.000EUR, doborand recordurile anterioare de la ESPT.

Presedintele European Poker Tour Edgar Stuchly spune ca s-a umplut fiecare lor de la fiecare masa din cazinoul respectiv.

Numarul oficial de participanti se ridica la 1.036, care este mult mai mare fata de sezonul precedent, cand s-au inscris doar 498 jucatori. Castigatorul acestui turneu va duce acasa premiul cel mare in valoare de 200.000EUR.

Unii dintre cei mai cunoscuti jucatori de la acest turneu sunt David Vamplew (castigator de la EPT sezonul 7 din Londra), Kevin MacPhee (castigatorul  EPT sezonul 6 din Berlin), Sandra Naujons care face parte din Team PokerStars Pro, Martin Finger (castigatorul  EPT sezonul 8 din Praga), si Ivan Freitez (castigatorul  EPT sezonul 7 Grand Champion). De asemenea, la acest turneu vor lua parte multi membri din Team PokerStars Pro, incluzandu-i pe Juan Manuel Pastor si Ana Marquez din Spania, irlandezul Jude Ainsworth si belgienii Christophe De Meulder si Matthias De Meulder.

Turneul Estrellas Poker Tour Grand Final face parte din Barcelona Poker Festival. Acest festival de poker a atras foarte multi jucatori, deoarece se va desfasura pe o perioada de 11 zile, va avea 47 de evenimente, cu buy-ins cuprinse intre 110EUR – 50.000EUR pentru turneul de Super High Roller, care va incepe pe data de 17 august.

Veti putea urmari masa finala de la EPT Barcelona pe pagina noastra de livestream, pe 25 August la ora 14:00.

Poti citi cateva postari de la unul din membrii holdem.ro care se afla in aceste zile la Barcelona: Barcelona-day 1 si Barcelona-day 2, 3, 4. De la el aflam ca acolo sunt deja numa mari ale pokerului din Romania cum ar fi Liviu Ignat, Robert Cezarescu, Iulian Ruxandescu si Anton Ionel.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!