Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Elton Tsang: Leon Tsoukernik imi datoreaza €2,000,000!

Autor: | 26/08/2017

TsoukernikkkIntr-un articol aparut zilele trecute pe celebrul site HighStakesDb, jucatorul chinez de poker Elton Tsang, castigator al turneului €888,889 + 111,111 No Limit Hold’em Big One For One Drop de anul trecut din Monte Carlo si un premiu de €11.111.111, sustine ca patronul celebrului cardroom King’s Casino din Rozvadov, Cehia, Leon Tsoukernik si totodata jucator de mize mari, a refuzat sa-i plateasca asiaticului €2,000,000, bani pe care Tsang i-ar fi castigat intr-o partida de highstakes. Dezvaluirea a fost facuta recent intr-un interviu acordat lui Lee Clavy pentru publicatia Calvin Ayre.
Partida s-ar fi jucat la un EPT Barcelona, acolo unde prietenul sau Richard Yong i-a facut cunostinta cu Leon Tsoukernik, la joc participand nume precum Dan “jungleman12” Cates, Tony G, Fedor Holz, Yong, Peter Chan și Winfred Yu.
Nivelul blindurilor a fost setat la €1k/€2k si €4k strada si potrivit lui Tsang, el a scazut initial undeva la €1.400.000, ca mai apoi sa urce la aproximativ €2.800.000, moment in care blindurile au urcat spectaculos la €5,000/€10,000. In acel moment, Tsoukernik l-ar fi intrebat pe Tsang daca doreste sa joace heads-up la €10,000/€20,000, acolo unde Tsang a coborat din nou cu aproximativ €1.400.000, ajungand intr-un final la aproximativ €1.320.000.
Ziua urmatoare jocul a continuat, iar la finalul ei Tsang a terminat cu un deficit de €130.000. Tot in aceeasi zi s-a disputat o a treia sesiune, la masa asezandu-se Tsang, Tsoukernik, Cates și Christop “Tight-Man1” Vogelsang, iar in aceasta partida Tsang a castigat mult de la Tsoukernik, cateva poturi din 7 cifre si a incheiat sesiunea cu plus €2.000.000. Cu Cates avand o pierdere de doar €200.000 si Vogelsang de €65.000, aproape toti banii castigati de asiatic ar fi venit de la Leon Tsoukernik. Jocul s-a terminat cand Tsoukernik a parasit masa, Tsang a asteptat o vreme, iar ulterior a parasit si el la randul sau incinta salii de joc in care s-a desfasurat partida.
Potrivit lui Tsang, data viitoare cand l-a vazut pe Tsoukernik a fost la o intalnire cu patronul cazinoului, iar Tsoukernik i-a facut o propunere lui Tsang: i-a spus ca ii va plati o suma de 1,19 milioane de euro pentru primele 2 sesiuni, dar ca ar vrea sa anuleze cele 2 milioane din ultima sesiune. In aceeasi zi, Tsang a cerut o noua intalnire cu Tsoukernik si i-a spus ca ar trebui sa-i plateasca toti banii, dar Tsoukernik i-ar fi spus ca nu ii va da intrucat jocul a fost ciudat si nu a fost corect. Tsang sustine ca Tsoukernik avea aproximativ 90% din actiunile lui Cates si Vogelsang, asa ca asiaticul ar fi jucat la masa singur impotriva celorlalti jucatori.
Lucrurile devin si mai scandaloase atunci cand, dupa cum isi aminteste Tsang, ar fi primit intr-un final cele €1,200,000, nu si pe restul de €2,000,000, iar in perioada respectiva Tsoukernik ar fi trimis mai multi oameni sa vorbeasca cu Tsang, care i-ar fi spus ca Leon nu e un baiat oarecare, ca are un background in spate, etc, etc. Tsang a completat: “I’m like whatever, if he is going to kill me, he is going to kill me”.
Tsang sustine ca in momentul in care a auzit de povestea lui Matt Dirk, un jucator australian de highstakes care se afla in plin proces cu Tsoukernik pentru ca acesta din urma ar fi refuzat sa-i inapoieze o datorie personala de $2.000.000 (n.r puteti citi despre disputa dintre Matt Kirk si Leon Tsoukernik aici), s-a hotarat sa vorbeasca, insa spre deosebire de acel caz, Tsang nu va putea sa se apere in instanta precum face Matt Kirk in Las Vegas, intrucat datoriile legate de jocuri de noroc nu sunt executorii in Europa.
Rugat sa comenteze cele spuse de Tsang, Leon Tsoukernik i-a trimis o declaratie lui Lee Davy la publicatia Calvin Ayre in care l-a facut pe Tsang mincinos si a spus ca oamenii incearca adesea sa profite de el din cauza pozitiei pe care o are.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!