Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Durrrr castiga 2,3 milioane de $ intr-o saptamana!

Autor: | 17/02/2013

Tom Dwan nu se dezmite! Cu siguranta ne-am asteptat ca acesta sa impresioneze din nou la mesele de poker, insa in ultima perioada acesta nu a obtinut castiguri impresionante, iar la turneele live nu s-a remarcat nici pe departe la fel de mult ca in jocul cash online. Mai mult, comunitatea de poker a considerat ca dupa o asemenea absenta, durrrr nu va mai putea face fata competitiei, intre care se numara jucatori de renume acum precum Ben Sulsky sau Ben Tollerene.

Cand durrrr s-a intors la mesele de la FullTilt Poker dupa o calatorie lunga in Macau, in decembrie, acesta a pierdut 777,000$. In ultimele doua zile inainte de a iesi de la mesele de poker Dwan a pierdut aproape 1 milion de $, downswing care a continuat ulterior si in care a pierdut 500,000$ in mai putin de doua saptamani cand a revenit dupa vacanta de sarbatori.


Dwan a petrecut o mare parte a timpului sau din ultima perioada in Macau, insa acum nu joaca de acolo, acesta mutandu-se in afara Statelor Unite pentru a putea juca online. Dwan nu este singurul jucator care a facut acest lucru, faimosul Phil Galfond avand aceeasi atitudine pentru a nu sta prea mult departe de mesele de poker online.

Durrrr a castigat dupa revenire peste 1 milion de $ intr-o sesiune uimitoare de 18 ore la mesele de 2-7 Triple Draw, agresivitatea sa fiind rasplatita cu o suma extraordinara, conform HighStakesDB.

Urmatoarea zi a continuat cu un castig de 870,000$, dupa care norocul s-a terminat si Dwan a pierdut aproape un milion de $ intr-o zi. Cu toate acestea, dupa aceasta pierdere masiva, durrrr a castigat 930,000$ intr-o zi, urmat de o sesiune mai retrasa de aproximativ 100,000$.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!