Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

One Drop a ajuns la masa finala. 8 jucatori se bat pentru peste 40 mil $

Autor: | 03/07/2012

Masa finala Big One For One Drop

Masa finala Big One For One Drop. Foto: PokerNews

Cu doar cateva ore in urma s-a ajuns la masa finala a celui mai “bogat” turneu de poker din istorie. 10 jucatori s-au asezat la masa finala si 8 dintre ei vor relua jocul in aceasta seara pentru desemnarea castigatorului.

Dupa finalul zilei 1 au mai ramas 37 de jucatori care stiau ca urmeaza o zi grea, cu multe eliminari si multe ore de joc in care vor trebui sa ramana concentrati si sa ia cele mai bune decizii. Aproximativ 12 ore au trecut pana cand din cei 37 de jucatori au mai ramas 8.

Prima mana a zilei a adus si prima eliminare ( Chamath Palihapitiya ) si la scurt timp a urmat Vivek Rajkumar. Mikhail Smirnov, jucatorul care a foldat careu cu o zi inainte, a fost protagonistul unei maini in care a eliminat doi dintre jucatorii favoriti inainte de inceperea turneului: Tom Dwan si Daniel Negreanu. Dwan a avut , Negreanu  si Smirnov . Board-ul a venit   si Smirnov a facut din nou careu pentru o dubla eliminare.

Au urmat apoi alte nume mari din poker si numarul jucatorilor ramasi a fost de 26, loc pe care a iesit si Phil Ivey, care a fost eliminat de Phillip Gruissem. Ivey a deschis la 200,000 din cutoff, la blinduri de 40,000/80,000/10,000 si Gruissem l-a pus all in din big blind. Ivey a dat call cu   impotriva mainii  avuta de Gruissem. Board-ul a venit   si Gruissem a facut culoare, cosemnand eliminarea lui Ivey.

Eliminarile au curs incet si intr-un final, dupa ce Gruissem a iesit pe locul 11, ultimii 10 jucatori au fost mutati la aceeasi masa unde unul dintre ei trebuia sa iasa pe cel mai mare bubble din istorie. Dupa doar cateva maini la masa finala, shortstackul mesei Ilya Bulychev a intrat all in si a primit call de la Sam Trickett.  Bulychev a impins cu ultimele 2.55 mil de fise cu   dupa ce toti au foldat pana la el care se afla in small blind. Trickett a dat call cu  . Board-ul  , l-a facut pe Bulychev sa iasa din turneu si sa fie bubble boy, la doar un pas distanta de un premiu de minim 1 mil $.

Astfel s-a intrat in bani si au ramas 9 jucatori dupa aproape 12 ore de joc. Mai era nevoie de o singura eliminare pentru ca jocul sa se opreasca si sa avem masa finala. Mike Sexton a fost jucatorul eliminat pe 9, iar eliminarea a fost semnata de Esfandiari, intr-o mana in care dealerul a crezut ca Esfandiari s-a aruncat si i-a luat cartile sa le arunce in muck.

Esfandiari este chipleaderul mesei finale si este urmat de Sam Trickett si nimeni altul decat initiatorul One Drop – Guy Laliberte. Ceilalti jucatori de la masa finala sunt: David Einhorn, Richard Young, Bobby Baldwin si Phil Hellmuth, castigatorul a 12 bratari WSOP.

Esfandiari a spus ca faptul ca a ajuns la masa finala este mai bine decat prima data cand a facut sex. Sam Trickett a spus ca este mai mult decat incantat si ca a mai fost in aceasta situatie, cu un stack mare la o masa finala. El a mai spus ca se simte confortabil si plin de incredere.

Hellmuth a spus ca nu s-a gandit decat la bubble si ca a fost cel mai infricosator pe care l-a vazut. A spus ca nu vroia sa isi dezamageasca prietenii si investitorii.

David Einhorn, care este situat pe locul 6 la masa finala a spus ca va dona toate castigurile venite din acest turneu unde jucatorii vor fi platiti dupa cum urmeaza:

Locul 1 – $18,346,673

Locul 2 – $10,112,001

Locul 3 – $4,352,000

Locul 4 – $2,645,333

Locul 5 – $1,834,666

Locul 6 – $1,621,333

Locul 7 – $1,408,000

Locul 8 – $1,237,333

Jocul va fi reluat ca si ieri la ora 12:00 PM PT, si va fi transmis pe WSOP.com

Poti discuta pe forum despre The Big One For One Drop cu ceilalti membri ai comunitatii.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!