Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Doyle Brunson ar fi refuzat o oferta de $230.000.000 pentru fostul sau site DoylesRoom.com. “Am si acum cosmaruri noaptea…”

Autor: | 14/02/2018

Doyle Brunson

Doyle Brunson

“Am si acum cosmaruri noaptea”, a scris Doyle Brunson recent pe Twitter, legendarul jucator american cu 10 bratari WSOP refuzand in urma cu mai bine de 10 ani o oferta de $230.000.000 pentru fostul sau site DoylesRoom. Potrivit lui Doyle Brunson, site-ul a fost fondat in anul 2004, iar in momentul in care a refuzat oferta el detinea un procent de 50% din acest site. Brusc, site-ul a inceput sa scada in valoare, asta dupa ce Guvernul Federal al Statelor Unite ale Americii a inceput sa intervina pe piata pokerului online. DoylesRoom a iesit de pe piata americana in anul 2006 dupa ce Legea privind Exercitarea Ilegala a Jocurilor de Noroc a intrat in vigoare, dar a revenit la aproape un an de zile, iar din acest moment a functionat intr-o zona gri ca toate celelalte site-uri americane. Desi unii operatori de jocuri online considerau inca ca totul se petrece intr-un cadru legal in ciuda aparitiei UIGEA, legea care a luat nastere dintr-un proiect de lege conceput dupa cate se pare in termeni de “last minute”, a fost considerata principalul responsabil pentru incetinirea ritmului pe care pokerul online l-a mentinut progresiv inca de la explozia inregistrata la inceputul anilor 2000. In timpul perioadei de glorie, DoylesRoom sponsoriza o serie de jucatori mari precum David Sands, Steve Gross sau Chris Moorman.
Desi DoylesRoom.com nu a parasit internetul imediat dupa Black Friday-ul din aprilie 2011 cand legea UIGEA a dat lovitura decisiva site-urilor de poker Full Tilt, Pokerstars si Ultimate Bet / Absolute Poker, Doyle a vandut site-ul in octombrie aceluiasi an marilor rivali Americas Cardroom, pe o suma evident mult mai mica decat oferta pe care o primise cu deja ani buni in urma. Negreanu sustine cele relatate de Doyle Brunson si spune ca la randul sau, a construit site-ul Full Contact Poker de la zero, iar in 6 luni un cumparator ii oferise $170.000.000. La scurt timp dupa aceasta oferta, UIGEA intra in vigoare si incepea sa dea pumn dupa pumn industriei pokerului online american.
Brunson si Negreanu nu sunt singurele nume mari care au fost lovite de modificarile de legislatie aparute in ultima decada, sa nu uitam ca legenda vie Phil Ivey avea un contract de peste $900.000 pe luna cu site-ul Full Tilt Poker inainte de evenimentul nefericit ramas cunoscut sub numele de Black Friday.

Sursa foto: cardschat.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!