Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

A doua parte a sezonului PokerFest 2013 a inceput in forta la Mamaia

Autor: | 02/09/2013

Sala de turneu este din nou plina la PokerFest Mamaia

Pentru cei care nu au aflat deja, astazi a inceput a doua parte a sezonului PokerFest 2013 cu evenimentul ce se desfasoara intre 2 si 8 Septembrie 2013 la Hotelul Golden Tulip din Mamaia.

Festivalul cuprinde 4 Side Eventuri, 1 Ladies Event si Main Eventul cu un buy in de 600 EUR. Practic sunt turnee pentru toate buzunarele si pe langa poker, puteti profita de ultimele zile cu soare pentru o mini vacanta pe litoral.

Cum era de asteptat, festivalul a debutat cu o participare masiva la supersatelitul de astazi in care la finalul perioadei de rebuy si addon, pe ecranul care afiseaza statusul turneului se puteau numara 182 de jucatori inscrisi,  34 de pachete pentru Main Event si un mic premiu pentru ocupantul locului 35.

Cu siguranta ca numarul de participanti va fi mai mare la urmatorii supersateliti si daca inca nu ati ajuns la Mamaia, mai aveti timp sa va porniti spre PokerFest pentru ca mai sunt 2 Supersateliti prin care va puteti obtine extrem de usor locul in Main Event.

Nu uitati ca la scurt timp dupa turneul de la Mamaia, echipa PokerFest va asteapta la turnee zilnice si jocuri cash pentru orice buzunar in locatia care va deveni probabil unul dintre cele mai tari cluburi de poker din Europa de Est, cu conditii de top pentru jucatori, cel putin la nivelul cluburilor consacrate din Austria, Cehia sau Anglia.

Pana atunci, succes tuturor jucatorilor la PokerFest. Pentru actualizari de la turneu, vizitati siteul oficial PokerFest, pagina de facebook si sectiunea PokerFest 2013 de pe forum.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!