Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

District of Columbia este gata sa anuleze legislatia pentru jocurile de noroc online

Autor: | 01/02/2012

Conform celor de la Associated Press’Ben Nuckols, District of Columbia sunt in postura de a abroga legislatia pentru jocurile de noroc online. In aprilie 2011, D.C. a fost prima jurisdictie din SUA care a legalizat jocurile de noroc online. Inca nu s-au lansat in D.C. jocurile de noroc online si se pare ca vor lua sfarsit inainte sa inceapa. 

Marti, membrul consiliului, Jack Evans a scos celor de la AP ca planuia sa faca o abrogare a proiectului de lege care sa vina de la comitatul de finance si venituri pentru ziua de miercuri.

Evans si-a exprimat ingrijorarile in ceea ce priveste lipsa oportunitatii consiliului si publicului de a discuta despre acest proiect de lege pana sa fie pus in vigoare. „Tot ce trebuie sa facem este sa o luam de la inceput”, spune Evans. El spune ca nu are alte planuri pentru a introduce alt proiect de lege daca cel initial este anulat.

Evans nu este singurul membru din consiliu in favoare abrogarii proiectului de lege. David Catania, Muriel Mowser, Jim Graham, Phil Mendelson si Tommy Wells sunt cativa din membrii consiliului care sunt in favoarea abrogarii. Membrii consiliului au de partea sa si pe primarul Vincent Gray. Purtatorul de cuvant al primarului, Pedro Riberiro spune : „A devenit mai mult o problema de dezbinare. Nu este un lucru critic pentru nevoile fiscale ale orasului. Mai degraba oprim acest proiect, facem cativa pasi in spate, tragem aer adanc in piept si apoi incercam sa ne dam seama ce facem de acum incolo.”

Membrul consiliului Michael A. Brown isi planuieste sa introduca inca un proiect de lege pentru jocurile de noroc online daca cel curent va fi abrogat.

„Multi oameni care sunt in favoarea abrogarii sunt de acord cu jocurile de noroc online.” A spus Brown celor de la AP. „Ei vor doar sa ia procesul de la inceput, lucru care este foarte curios.”

Brown crede ca, cu cat asteapta mai mult, cu atat vor fi mai putine venituri pentru oras, decat daca ar fi prima autoritate care sa ofere jocuri de noroc online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!