Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Deutsche Telekom va intra in forta pe piata jocurilor de noroc online

Autor: | 26/02/2015

Dtelekom22Gigantul in telecomunicatii Deutsche Telekom si-a anuntat intrarea pe piata jocurilor de noroc dupa ce a achizitionat 64% din actiunile Tipp3 Sportwetten GmbH. Cei de la Telekom nu au dezvaluit suma de achizitie, dar au emis un comunicat prin care spun ca vor lansa propriul brand nemtesc in domeniul pariurilor sportive in urmatoarele 3 luni de zile.

Deutsche Telekom a cercetat piata pariurilor sportive pe tot parcursul anului 2014, iar primele vehiculatii despre patrunderea lor pe piata prin achizitionarea unui operator de jocuri online au aparut in septembrie 2014 dupa ce Hesse Ministry of the Interior & Sports (HMDIS) a acordat primele licente unor operatori regionali si internationali.

Aflandu-se cu pariurile sportive online inca intr-o faza incipienta, presa nemteasca subliniaza faptul ca D. Telekom ar putea acapara o piata importanta din Germania in cazul in care actioneaza rapid si se lanseaza corespunzator pe piata.

Analistii si comentatorii de afaceri germani cred ca Deutsche Telekom isi poate folosi experienta vasta in domeniul IT pentru a asigura clientilor servicii de foarte buna calitate.

Tinand cont ca sunt prezenti in foarte multe tari, inclusiv in Romania, Deutsche Telekom ar putea avea o expansiune foarte usoara devenind unul din cele mai importante nume in industria pariurilor sportive si al jocurilor de noroc.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!