Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniele Nestola castiga 2012 LAPT Sao Paolo

Autor: | 22/02/2012

Jucatorul german Daniele Nestola a castigat turneul Latin American Poker Tour Grand Final, dupa ce a invins un numar de 367 de jucatori care au fost inscrisi initial la turneu. El a castigat marele premiu in valoare de R$ (Brazilian real) 289.300 (166.974 $).

Ziua 4 a turneului cu buy-inul de 2.333$ a inceput ca o masa finala de 8 jucatori, masa la care Daniele Nestola a inceput ca chip leader (1.892.000 fise). Nestola nu a pierdut deloc timpul, el a tot adaugat fise stack-ului sau.

Primul jucator eliminat a fost Juan Gonzalez, el fiind eliminat de Daniele Nestola, dupa ce Nestola  prins 55, impotriva JK a lui Juan. Din pacate pentru Juan, board-ul nu i-a fost de ajutor.

Ultimul brazilian, Vitor Torres (Ad-8d) a fost eliminat pe locul #7. Fiind short-stacked, s-a pus all in impotriva lui Felipe Merbiducci, care detinea KK. Urmatorul jucator eliminat a fost Daniel Negreanu, pe locul #6. Premiul castigat de Negreanu a fost de 28.125$.

Nestola apoi, cu AA a eliminat un short-stacker de la masa : pe Jonathan Markovits, care avea Ac-Jc, apoi pe Morbiducci.

Dupa ce Gasperino Nicolas (A-K) l-a eliminat pe Carlos Ibarra (7-8) pe locul #3, a urmat jocul de heads-up dintre Nicolas si Nestola. Cei doi au ajuns la intelegerea de a imparti banii, si au decis sa joace pentru cei R$ 39.300 ramasi. Castigator a iesit Daniele Nestola.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!