Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu a primit titlul de cel mai bun jucator de poker din ultimii 10 ani

Autor: | 04/01/2014

Daniel Negreanu a fost desemnat cel mai bun jucator de poker al ultimilor 10 ani

Daniel Negreanu a fost desemnat cel mai bun jucator de poker al ultimilor 10 ani

Daniel Negreanu este unul dintre cei mai cunoscuti ( daca nu cel mai cunoscut ) dintre jucatorii de poker din lume. In 1998 , la varsta de doar 23 de ani a castigat prima bratara WSOP si era la acea vreme cel mai tanar jucator cu aceasta performanta.

De atunci a participat mereu la cele mai mari turnee de poker din lume si a jucat cu cei mai cunoscuti si respectati jucatori pentru ca are o mentalitate de invingator, incredere si pentru ca vrea sa fie cel mai bun.

Castigurile sale doar din turneele de poker totalizeaza aproape 20.000.000$ si se afla pe locul 3 in lume, la distanta mica de locul 2 unde il gasim pe Sam Trickett.

Rezultatele jucatorului de origine Romana din ultimii 10 ani sunt dovada clara ca pe termen lung, priceperea determinarea si ambitia sunt calitati care conteaza mai mult decat norocul in jocul de poker.

Ieri, GPI l-a desemnat pe Negreanu “jucatorul decadei” dupa ce 2013 a fost un an de exceptie pentru acesta. El a castigat in cursul anului proaspat incheiat cele mai prestigioase premii pe care le poate primi un jucator de poker: Bluff Magazine Poker Player of the Year,  Card Player Poker Player of the Year, World Series of Poker Player of the Year. Pe langa faptul ca este cel mai bun jucator al ultimilor 10 ani, Negreanu este si cel mai bun jucator de poker al momentului.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Holdem.ro in anul 2005 gasim o mostra din ceea ce inseamna sa fii un jucator de poker care stie ca vrea sa fie cel mai bun:

Holdem Romania: Ce jucatori preferi la masa de poker si de ce? Pro sau incepatori?
Daniel Negreanu: Cu incepatorii e mult mai usor, dar prefer sa joc poker cu cei mai buni jucatori din lume.

Intrebat ce crede despre faptul ca a fost desemnat jucatorul decadei, Negreanu a raspuns: “Sunt foarte onorat de aceasta distinctie. De-a lungul carierei mele de jucator profesionist am muncit din greu pentru a gasi noi metode de a castiga in fiecare an, avand in fata o competitie tot mai grea. “ El considera increderea ca fiind cea mai importanta calitate a unui jucator: “Chiar daca jocul s-a schimbat enorm in ultimii 10 ani, ingredientul cheie a ramas acelasi: increderea. Si pornesc la drum in urmatoarea decada cu mai multa incredere in mine decat niciodata”

Daniel Negreanu a mai oferit un interviu in exlusivitate pentru Holdem.ro in anul 2011 cand a raspuns si intrebarilor venite de la membrii forumului. Interviul poate fi citit aici.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!