Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu pentru Poker Central: “Am parte de un start bun si solid”

Autor: | 11/06/2017

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu, jucatorul cu cele mai mari incasari din istoria pokerului ($33,666,625) si castigator a 6 bratari WSOP, a acordat zilele trecute un scurt interviu pentru Poker Central, in care vorbeste despre inceputul bun pe care l-a avut la aceasta editie, a 48-a din istoria competitiei. Negreanu a fost pana acum aproape in 2 randuri sa castige o bratara, insa a ratat de fiecare data obiectivul, terminand al 3-lea in evenimentul pe echipe castigat de Igor Kurganov / Liv Boeree si al doilea in evenimentul 9 – $10,000 Omaha Hi-Lo 8, acolo unde in ultimii 3 era ChipLeader cu stack aproape dublu fata de Mosseri, cel care avea sa castige turneul.
Daniel Negreanu a declarat pentru Poker Central:
Porneam de obicei cu un bilant de 0-8, 0-10 sau chiar 0-11, insa de data asta am inceput 2-4, cu 2 mese finale in primele 4 evenimente jucate, asa ca pot zice ca am parte de un start bun si solid. Evident ca mi-as fi dorit sa castig, dar cred ca am jucat bine in ambele evenimente si asta e cel mai important lucru”.
Negreanu a continuat vorbind despre finalul evenimentului 9 cand a iesit runner-up: “A fost un joc atat de dur, am jucat 3-handed mai bine de 6 ore. Am revenit apoi ziua a 2-a la heads-up, am jucat doar 4 maini si le-am pierdut pe toate”. La momentul acordarii interviului, Negreanu se afla inaintea evenimentului de heads-up in care l-a intalnit pe spaniolul Adrian Mateos in primul tur: “Acest eveniment este in partea de jos a listei mele cu evenimente de $10k buy-in. M-am descurcat bine in trecut, am ajuns in ultimii 8 de cateva ori. Sunt putin frustrat de ritmul jocului, se joaca destul de incet, dar Adrian Mateos nu este un jucator lent, asa ca nu vom avea o problema. Nu sunt un specialist al jocului de heads-up, nu am aprofundat jocul de HU pentru a fi specialist.” Negreanu a adaugat: “WSOP inseamna poker si poker-ul inseamna mai mult decat Hold’em. Exceptand WSOP-ul, in general oamenii se axeaza in special pe Hold’em. Motivul pentru care vin la WSOP si il pun mai presus de celelalte evenimente este faptul ca pot sa joc Mixed Games. Cand vii sa joci la WSOP, nu prea ai zile libere, asteptati-va sa ma vedeti jucand Mixed Games zi de zi, buy-in-uri mari, evitand evenimentele No Limit Hold’em cu field mare de jucatori”, a incheiat romano-canadianul care la aceasta ora este angrenat in evenimentul #21: $1,500 8-Game Mix 6-Handed avand al 17-lea stack din cei 103 de jucatori ramasi in concurs.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!