Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu oprit sa intre la un highroller in Sua pe motiv ca nu avea bani de joc

Autor: | 24/11/2016

daniel-negreanu-1 Organziatorii seriei de turnee Seminole Hard Rock Poker Open care se afla in plina desfasurare la aceasta ora in Florida, i-au interzis lui Daniel Negreanu sa acceada in highroller-ul de $50.000 pe motiv ca acesta nu avea bani la el. Negreanu intrase doar cu banii de buzunar in cazino, insa cu cateva zile in urma el transferase $100.000 catre cazino-ul din Florida tocmai pentru a juca turneul respectiv. Lucrurile au mers prost pentru Negreanu pentru ca la inscriere, sistemul l-a refuzat, fiind pusa la indoiala veridicitatea transferului. Daniel a incercat sa-i convinga pe organizatori ca suma a fost transferata din contul sau, insa toate tentativele canadianului de a juca turneul au esuat dupa ore intregi de discutii.

Negreanu a rabufnit imediat: “E prima mea calatorie la SHRPO si puteti paria ca e si ultima… Marile corporatii nu mai au bun simt. Ce-si imaginau, ca o sa jefuiesc cazinoul de 100.000$?”

Turneul a fost castigat de cunoscutul jucator de poker Ben “Ben86” Tolerane, cel care a incasat frumoasa suma de 459.228$.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!