Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu a oferit 5000$ fanilor sai dupa o intrebare pe Twitter!

Autor: | 29/08/2014

Daniel Negreanu TwitterDaniel Negreanu a inceput sa fie tot mai vizibil in ultima perioada, atat pe blogul sau de pe Full Contact Poker cat si in materialele de marketing ale PokerStars unde imaginea sa a inceput sa fie folosita mult mai puternic decat inainte.

Negreanu, aflat in acest moment pe locul 1 in topul all time in ceea ce priveste castigurile realizate din turneele de poker, isi doreste foarte mult sa castige in acest an titlul de Player Of the Year si acesta poate fi unul din motivele pentru care este mult mai activ decat de obicei.

Dupa discutiile starnite de eventualul pariu pe un milion USD ca poate sa castige in jocurile high-stakes online, in urma cu 2 zile  a facut din nou valuri pe Twitter, lansand o intrebare catre fanii sai in care i-a intrebat ce ar face daca ar primi de la cineva 500$ fara nici o conditie. Raspunsurile nu au intarziat sa apara si fanii sai au venit cu diferite variante, fara sa stie ca in doar 20 minute, 10 dintre cei care au  raspuns urmau sa primeasca cei 500$.

Mai jos puteti citi conversatia de pe contul de Twitter al lui Daniel, cat si cele 10 raspunsuri care au primit 500$.

Si cele 10 raspunsuri “castigatoare”:

 

 

 

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!