Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu n-a reusit nici de aceasta data sa castige bratara: a terminat pe locul 5 si a castigat $300,852

Autor: | 07/07/2017

Negr Dupa mesele finale reusite in evenimentul 2 – $10,000 Tag Team No-Limit Hold’em Championship, evenimentul 9 – $10,000 Omaha Hi-Lo 8 or Better Championship si evenimentul 30 – $10,000 H.O.R.S.E. Championship soldate cu locurile 3,2 si 6, Daniel Negreanu si-a acordat a 4-a sansa pentru castigarea bratarii cu numarul 7 din cariera in evenimentul 62 – $50,000 Poker Players Championship (6-Handed), un turneu in format 8-game la conceperea caruia s-a implicat chiar el insusi. Jucatorii sunt trecuti prin toate formatele de joc, de la NL Hold’em, Limit Hold’em sau Pot Limit Omaha pana la Omaha Hi-Lo, Razz, Stud, Stud Hi-Lo si 2-7 Triple Draw. La fel ca in celelalte dati si de aceasta data Negreanu a fost ChipLeader la masa finala, insa din nou lucrurile nu au decurs cum trebuie si canadianul a fost eliminat pe locul 5. Dupa ce Shaun Deeb lasase masa finala neoficiala in formatul oficial de 6, americanul Paul Volpe a fost prima victima de la masa, ajuns shortstack, el a fost eliminat de catre Elior Sion la varianta de joc 2-7 Triple Draw, locul 6 aducandu-i cel mai mare premiu de pana acum la aceasta editie – $220,111. Din pacate, cel de-al doilea jucator care a parasit masa a fost Daniel Negreanu, el fiind scos din turneu la Pot-Limit Omaha de catre Ivo Donev:

Haxton deschide la 280.000 din CO, Donev da call din BT, la fel si Daniel Negreanu din BB. Pe un flop 8 6 4 cu 2 trefle, Negreanu bate pot in pot 880.000, Haxton da fold, Donev face raise, iar Negreanu call all-in pentru 1,650,000. Cei doi isi arata mainile:

Donev: A romb A trefla K trefla 3 romb
Negreanu: J trefla T romb 9 trefla 4 romb

Desi credea ca sta grozav cu draw-ul de flush si inside straight draw, Negreanu pleaca in spate intrucat Donev are flush draw-ul mai mare, dar chiar si asa Negreanu inca trage la chinta. Din pacate pe turn apare un 2 de trefla care il elimina pe canadian, iar 6-le de romb pe river este afisat doar pentru ca mana sa fie completa. Daniel paraseste turneul pe 5 ($300,852) si lasa competitia in 4 jucatori cu Isaac Haxton ChipLeader, secondat de neamtul Johannes Becker, britanicul Elior Sion si austriacul Ivo Donev.
Patru mese finale pentru Negreanu pana acum, locurile 3,2,6 si 5, iar asa cum a declarat canadianul, desi a primit titlul de jucatorul anului WSOP de 2 ori in editiile anterioare, acesta pare sa fie cel mai bun an al sau cu a 7-a clasare in ultimii 20 bifata chiar in urma cu cateva momente.
In urmatorul articol despre WSOP, vom reveni cu deznodamantul acestui eveniment si premiile obtinute de finalisti.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!