Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Negreanu furios pe proprietarii FullTiltPoker

Autor: | 17/02/2012

Daniel Negreanu si-a creat canalul de YouTube si a urcat primul sau film acum aproximativ o luna, cu promisiunea ca altele vor urma. Dupa o perioada in care s-a familiarizat cu tehnologia si a facut cateva probe video, a venit vremea ca cel mai popular jucator de poker,  sa inceapa un video blog in adevaratul sens al cuvantului.

Prima sa postare de acest fel a starnit o discutie de peste 10 pagini pe cel mai mare forum de poker din lume. Dupa ce discuta despre viitoarea sa calatorie din Brazilia unde lumea i-a recomandat petrecerile si femeile frumoase, apoi despre Irlanda unde va avea parte de Guinness. Continua cu un comentariu asupra declaratiei soc a jucatorului profesionist de poker Jason Somerville care declara ca este gay si discuta alte cateva teme.

Intr-o postare recenta pe blogul sau de pe FullContact Poker acesta s-a legat de proprietarii FullTilt Poker si in aceasta filmare isi sustine punctul de vedere de acolo devenind foarte furios si aruncand cuvinte nu prea frumoase despre Howard Lederer si “acolitii” sai.

Va lasam sa urmariti filmul mai jos si sa vedeti ce are de spus Daniel Negreanu despre persoanele cu care nu de putine ori a jucat la aceleasi mese de poker.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!