Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel “Jungleman” Cates ajunge in finala All-Star Showdown

Autor: | 04/11/2012

Nu multi jucatori au mai ramas in cadrul turneului All Star Showdown organizat de Pokerstars, dar Phil Galfond a luptat din greu in semifinale dupa un razboi cu Ben Tollerene care a durat nu mai putin de 14 ore. Galfond avea insa sa il intalneasca in semifinale pe Daniel Cates, care nu l-a lasat sa treaca peste el cu usurinta.

 

Intre cei doi s-au jucat aproximativ 3000 de maini in 7 ore, in timp ce in cealalta semifinala s-au jucat peste 4000 maini in 19 ore, fiind unul dintre cele mai lungi si mai tensionate meciuri de pana acum.

Primele maini au fost mai dificile, jucatorii s-au asezat mai greu la mese si au dat drumul la joc in mod treptat, dupa o pauza de cateva minute la toate mesele in primele maini. Dupa 111 maini Galfond l-a pus all-in pe Cates pe river iar acesta nu a putut sa plateasca, Galfond stabilindu-si un castig de 2,775 $.

Apoi Galfond a continuat sa mearga bine, castigand un pot de 40,000$ cu AQ impotriva lui Cates care a aratat JQ pe board TA3 J 2, iar mai tarziu un pot de 45,112$ cu full house impotriva unui open ended straight draw.

Desi Cates a fost in spate aproape tot meciul, inceputul in forta al lui Galfond nu l-a descurajat si a acesta s-a mentinut pe pozitii. Dupa un bluff bine construit si o mana in care Galfond si-a pus de bunavoie banii la mijloc cu doua perechi contra set, Jungleman a inceput sa-si revina pe pozitii.

Spre finalul meciului, dupa 6 ore de joc, Galfond a scris pe chatul Pokerstars “MrSweets28SO TILTED I CANT SPELL”, iar pana in final acest lucru s-a dovedit a fi adevarat si l-a costat pe Galfond un loc in finala.

 

Intr-o mana in care Cates a facut limp din buton, Galfond a dat check si flopul a venit 2dJc7d. Din nou Galfond a dat check, iar Cates a pariat 400$, galfond platind. Pe turn Ks Galfond a facut check-call la un bet de 1,200$, iar 4h pe river nu a schimbat cu nimic situatia care era deja stabilita de pe turn. Galfond a dat call la all-in cu J3o, in timp ce Cates a intors K3o si a ajuns in finala All Star Showdown impotriva lui Ben Sulsky. Mai mult Daniel Cates si-a asigurat un castig de 250,000$ pentru ca a ajuns in finala!

In aceasta seara la 18:00 CET se va desfasura ultima etapa a acestui turneu, pentru premiul de 550,000$ si titlul de All Star Showdown Champion!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!