Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Daniel Cates este castigatorul All Star Showdown

Autor: | 05/11/2012

La prima editie, turneul de la Pokerstars care pune in fata cei mai mari jucatori din lumea pokerului in dueluri heads-up a fost castigat de Daniel Cates.  Acesta este cunoscut in comunitatea online ca fiind intre cei mai buni jucatori de heads-up si acest lucru s-a vazut intr-un turneu de aceasta natura, “Jungleman” reusind sa revina mereu, sa fie persistent, sa fie peste adversar si sa castige acest event.

Jocul finalei a durat aproximativ 10 ore si 3000 de maini si nu a fost deloc o distractie pentru niciunul dintre jucatori, amandoi trebuind sa munceasca din greu pentru locul 1.  Dupa aproximativ 1000 de maini Daniel Cates conducea cu 200,000$ si nu a renuntat niciodata la a pune presiune pe adversar si la a incerca mereu linii noi si creative. Acest lucru s-a vazut in final, Cates reusind sa isi asigure titlul, dar perseverenta si mentalitatea jucatorului trebuie sa fie un model pentru toti cei care aspira la statutul de milionar in poker, sau de superstar in acest domeniu.

Spre finalul jocului Sulsky a facut o revenire relativ spectaculoasa, numai pentru a demonstra ca niciodata lucrurile nu se termina atat de usor sau atat de repede in poker. Cu toate acestea, Jungleman a presat si a presat pana cand si-a consolidat inapoi avantajul cipurilor.

In semifinale Cates a trecut de Phil Galfond, un alt specialist al jocului heads-up, dupa ce Galfond a dominat aproape tot jocul. Jungleman a revenit pe final, a reusit sa-l tilteze pe Galfond si sa-si asigure locul in finala. In cealalta semifinala Sulsky a trecut de Isaac Haxton intr-un meci de 19 ore in care s-au jucat aproximativ 4200 de maini. Haxton si Galfond, intre cele mai mari nume din pokerul online in ziua de astazi, au plecat acasa cu mana goala desi au jucat remarcabil. In cadrul turneului am asistat la un fenomen care ar trebui sa bucure intreaga lume a pokerului: desi acest domeniu a devenit tacticizat si ingropat in strategiile pe care le gasim in fiecare zi pe bloguri si forumuri, jucatorii care au reusit sa dovedeasca un set special de calitati au iesit invingatori. Creativitatea joaca un rol important in lumea pokerului, in special la nosebleed stakes, si in cele din urma si-a spus cuvantul, cei mai inovativi jucatori si mai deschisi facandu-si loc in finala acestui turneu.

Daniel Cates a plecat acasa cu 550,000$, in timp ce Sulsky a castigat 250,000$ pentru locul doi, insa nici aceasta suma nu este una derizorie.

Asteptam cu nerabdare si urmatoarele astfel de evenimente organizate de marile softuri de poker, in care gigantii se intalnesc in dueluri heads-up, cea mai pura forma a jocului de poker.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!