Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Dan Murariu si Virgil Cristian Nicelescu in ziua 3 la EPT Viena

Autor: | 26/03/2014

Hofburg EPT VienaAstazi va incepe ziua 3 din cadrul turneului EPT Viena, turneu cu un buy in de 5300 EUR si care a strans 910 jucatori la start. Va fi ziua in care se va intra in bani si doar 54 locuri ne despart de primul loc platit pentru care se va incasa suma de 8700 EUR. Insa toti ochii si gandurile jucatorilor se indreapta cu siguranta catre premiul cel mare in valoare de 816.000 EUR.

In acest moment, in joc mai sunt 189 jucatori, printre care gasim si 2 jucatori din Romania: Dan Murariu si Virgil Cristian Nicelescu.

Dan Murariu se afla pe locul 3 in topul castigurilor din turnee live all time in Romania si este unul dintre cei mai respectati si iubiti jucatori de poker de la noi din tara. Cu rezultate impresionante in ultimii ani, Dan are sansa de a bifa primul rezultat la un turneu major in 2014 daca va reusi astazi un deep run.  El are un stack de 158.200 fise ( aproximativ 50 BB ) si va incepe jocul la masa cu numarul 2, o masa favorabila la prima vedere si la care este al 3-lea ca numar de fise. Il are ca adversar notabil la aceasta masa pe Jude Ainsworth.

Celalalt jucator din Romania care va incepe astazi jocul, este Virgil Cristian Nicelescu care a reusit sa intre in bani si la proaspat incheiatul Eureka Viena, terminand pe 162 pentru un min-cash de 1890 EUR. El are un stack de 52.900 fise ( ~17 BB ) si probabil ca va trebui sa incerce o miscare devreme astazi pentru a reusi sa supravietuiasca mai mult in turneu. Va incepe jocul la masa cu numarul 16, unde este la diferenta de mai putin de 1BB de shortstack-ul mesei Tobias Peters care are 51.700 fise.

Le dorim celor doi succes astazi odata cu debutul zilei 3 si speram ca vor reusi sa mearga mai departe.

In joc mai sunt si foarte multi jucatori cunoscuti precum Sam Trickett ( cu care Alin Ivanov a realizat un interviu in cadrul WPT Venetia ), Cristian Nolte, Gus Hansen, Martin Staszko, ElkY si multi altii care au rezultate bune si care spera la un trofeu EPT.

Chipleader este Sebastian Trisch care porneste ziua cu peste 560.000 fise.

Pe parcursul zilei puteti urmari live-stream ce se intampla la EPT pe aceasta pagina.

Daca doriti sa discutati pe marginea evenimentului, o puteti face in threadul EPT Viena de pe forum.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!