Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Dan Murariu in cursa pentru titlul EPT Viena! 17 jucatori ramasi

Autor: | 27/03/2014

Dan Murariu in ziua 4 la EPT Viena. Foto: PokerNews

Dan Murariu in ziua 4 la EPT Viena. Foto: PokerNews

Zi excelenta astazi pentru Dan Murariu in cadrul turneului EPT Viena. Din cei 53 jucatori care au inceput ziua au mai ramas 17 care vor juca maine pana la masa finala care se va juca Sambata la ora 13:00 CET.

Dan Murariu, a inceput ziua pe locul 23 din cei 53 de participanti cu average stack ( ~60 BB ) si in prima parte a zilei nu au fost consemnate poturi importante in care sa fie implicat jucatorul nostru. Lucrurile s-au schimbat insa cand in joc mai erau aproximativ 35 jucatori si Dan mai avea un stack de aproximativ 400.000 fise.

Murariu a deschis din UTG si primeste 2 calluri pana cand actiunea a ajuns in BB la Timo Pfutzenreuter  care a facut 3bet pana la 94.000 fise. Dan a plusat pana la 161.000 si cei 2 care dadusera call au aruncat mainile. Timo a mers all in si Dan a dat call instant.

Dan Murariu a intors A♥A♠ si Timo Pfutzenreuter: K♣K♥. Pe board nu au fost surprize si jucatorul Roman s-a dublat.

Doar cateva maini mai tarziu Dan a avut parte de o mana norocoasa. AKs vs KK , si boardul a adus o culoare care i-a adus inca un pot important lui Murariu.

A urmat o mana jucata impotriva lui Roman Korenev care a deschis din early. Dan Murariu se afla in BB si a dat call. Ambii jucatori au dat check pe flopul 7♠9♦10♠ . Pe turn apare un J♠ si Dan pariaza 50.000 fise, primind call de la Korenev. Un nou pariu din partea jucatorului Roman la aparitia riverului ( J♠ ) l-a facut pe Korenev sa impinga all in. Call instant din partea lui Dan care a intors K♠Q♠ pentru 2nd nuts.

Murariu a ajuns astfel la aproape 2 milioane de fise si printre primii clasati in turneu, dar asta nu l-a oprit si Stephen Chidwick i-a cazut victima peste cateva maini. Chidwick  s-a pus all in preflop si a primit call din partea lui Dan.

Din nou, jucatorul nostru a aratat mana mai buna preflop si boardul a tinut cu el pana la capat. Murariu ( A♥Q♠ ) , Chidwick ( A♠5♠) si Agentu a ajuns la un stack de aproape 2.5 mil de fise.

Din relatarea live-text a evenimentului aflam ca aproape de finalul zilei cu numarul 4, Murariu a pierdut un pot important in fata lui Anthony Ghamrawi, insa si-a revenit imediat la loc dupa ce l-a eliminat pe Artem Metalidi cu doar cateva maini inainte de finalul jocului.

Murariu a deschis preflop si Metalidi a impins all in cele aproximativ 300.000 fise ramase primind call. Din nou Murariu a aratat mana mai buna (  A♠Q♣ ) care a tinut in fata lui Metalidi care a aratat Q♥T♣.

La finalul zilei, Dan Murariu se afla pe locul 7 la fise cu un stack de 1.660.000 fise. Jucatorii au deja asigurat un premiu de minim 36.150 EUR, insa toti cei 17 ramasi isi doresc un loc la masa finala la care se vor acorda premii totale de aproape 2.500.000 EUR.

Maine se va juca pana la formarea mesei finale de 8 jucatori la care ne dorim cu totii sa il vedem si pe Dan Murariu care este probabil cel mai iubit si respectat jucator de turnee de poker din Romania alaturi de Mihai Manole.

Daca doriti sa discutati pe marginea jocului o puteti face pe threadul dedicat de pe forum EPT Viena unde gasiti si linkul catre PokerStars.tv locul unde vom urmari cu totii livestreamul de la EPT.

Daca veti juca maine in Cupa PokerFest atunci veti putea sa ii tineti pumnii lui Dan de la PokerFest Club alaturi de ceilalti jucatori care vor participa, la fel ca si astazi, pentru ca EPT Featured Table va fi transmisa live pe monitoarele de la club.

 

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!