Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Dan Murariu castiga Romanian Masters of Poker

Autor: | 22/12/2011

Dan Murariu

Dan Murariu

Dupa 12 eliminari in prima zi de la Romanian Masters of Poker a venit si a doua zi care avea sa decida mai intai masa finala si apoi campionul. Prima zi a fost dominata de Dan Murariu si Ferdi Ciorabai care au fost pe rand chipleaderi de mai multe ori.Spre seara insa, victoria Rapidului i-a dat aripi lui Dan care a inceput sa domine jucatorii ramasi si sa isi croiasca drumul catre cupa Romanian Masters of Poker.

A doua zi a inceput furtunos cu eliminarea lui Teodor Caraba inca de la prima mana a turneului cu QQ vs AJs cu care Remus Marele a facut culoarea.

Au urmat Cristian Tardea care a iesit cu AK vs AA si eliminarea pe locul 10 a lui Cristian Dragomir, mare favorit si el la titlu, de catre Dan Murariu care a facut culoare cu A8s.

Bogdan Ionescu “Katamax” a fost urmatorul pe lista eliminatilor cand Ferdi a prins un Q pe river. Mana a fost QT vs AK.  Remus Marele, unul dintre calificatii prin satelitul pentru Romanian Masters of Poker a iesit pe locul 8 avand un parcurs incredibil pentru cineva venit din exterior. Acesta a fost eliminat de Alain Medesan care a platit tentativa de steal din SB a lui Remus cu AQ.

Cateva maini pierdute de Ferdi, l-au adus pe acesta pe locul 6 si mai apoi la eliminare in urma unui all in cu K9s vs A8 pentru Medesan. Flopul QAA a decis mana si Ferdi Ciorabai a fost eliminat pe locul 7.

La scurt timp dupa inceputul mesei finale a venit si eliminarea lui Alain Medesan de catre Alin Grasu care a devenit chipleader pentru o perioada. Insa Dan Murariu si-a facut jocul perfect si a inceput sa castige multe poturi care l-au facut sa sufle mereu in ceafa chipleaderului Alin Grasu care l-a eliminat bubble pe Alex Piturca.

Prin acest parcurs, fiul selectionerului echipei nationale a Romaniei a confirmat ca este un jucator care a progresat si a invatat multe de la cei mai buni. Inca odata se confirma faptul ca jucand mereu alaturi de campioni si discutand despre joc, poti ajunge departe foarte repede.

Flipul care a decis castigatorul

Dupa eliminarea lui Alex Piturca pe locul 5 s-a jucat o mana care putem spune ca a decis sau a contribuit enorm la stabilirea castigatorului. Un flip Murariu vs Cezarescu. Primul avea AQ iar Cezarescu a avut TT.Un A pe flop i-a adus lui Dan Murariu un pot de ~500.000 de fise si l-a propulsat pe primul loc la diferente considerabile fata de restul.

Un joc agresiv si solid dupa aceasta mana l-au facut pe Dan sa mai acumuleze fise si sa ajunga cu peste 70% din fise in fata lui.

Robert Cezarescu a terminat pe locul 4 cu A9 vs AA ( Dan Murariu din nou) si a incasat 8800E.

Pe locul 3 a iesit Alin Grasu care a fost scos tot de Dan Murariu in urma unei maini AJ vs QT cu un Q pe river. Pentru clasarea pe locul 3, Alin Grasu a incasat 13.500E.

Jocul Heads-up a fost o formalitate pentru ca i-a gasit pe Dan Murariu cu un stack de ~ 1 milion de fise, iar pe Narcis Olaru cu ~200K fise. O singura mana a fost necesara pentru a transa batalia dintre cei doi.

Narcis Olaru a impins cu AJ si a fost platit de Dan cu A9s. Flopul i-a dat culoarea lui Dan si i-a adus titlul de campion Romanian Masters of Poker impreuna cu premiul de 27.500 E. Narcis Olaru a incasat 20.000E pentru performanta lui.

Acest eveniment a incheiat seria de turnee live PokerFest in Romania care s-a bucurat de un succes nesperat datorat echipei din spate care a organizat o serie de evenimente fara cusur si fara a face rabat de la reguli si norme, chiar daca asta a insemnat uneori ca organizatorii sa iasa in pierdere si sa aduca bani de acasa ca la fotbal. Confortul si satisfactia jucatorilor au fost mereu pe primul loc, lucruri care s-au vazut in numarul de participanti si in reactiile pozitive din toate directiile.

Ionel Anton a aratat din nou cat de mult iubeste jocul si pe cei care il practica reusind sa aduca la un loc crema jucatorilor de poker din Romania alaturi de cea mai mare si iubita televiziune din Romania  intr-un efort de a promova si de a schimba imaginea pokerului.

Felicitari organizatorilor si celor 4 campioni PokerFest care impreuna cu Dan Murariu campion al Romanian Masters of Poker au deschis un drum frumos pentru pokerul live din Romania.

Poti sa comentezi evenimentul pe forumul Holdem Romania in threadul Romanian Masters of Poker unde poti vedea si cateva filme inedite oferite de dl Sorin Constantinescu de la fata locului. Citeste mai multe pe pagina oficiala a PokerFest sau asculta episodul 93 al podcastului de poker Peste Prajit.

Nu uita sa urmaresti vineri la ora 20 emisiunea de pe Sport.ro dedicata evenimentului!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!