Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Cupa PokerFest – Un nou format de turneu in Romania cu 100.000 RON GARANTATI

Autor: | 24/03/2014

Cupa PokerFestA devenit deja un obicei ca la finalul fiecarei saptamani,  PokerFest Club Marriott sa gazduiasca turneul cu cele mai mari premii garantate din Romania. Turneul saptamanal din weekend – 330 RON NL Holdem cu 100.000 RON GTD s-a dovedit deja a fi un real succes printre jucatori si o gramada de nume noi au aparut la mesele celui mai mare club de poker din Romania, nume precum Marian Busuioc, care a facut masa finala si a ajuns pana pe locul 4 la primul sau turneu live jucat.

Avand in vedere ca urmeaza un nou weekend, inseamna ca urmeaza un nou turneu mare la PokerFest Club si pentru ca e ultimul weekend din luna, vom avea parte de prima editie din “Cupa PokerFest“, turneu care garanteaza 100.000 RON , are un buy in de 1000 RON si aduce in premiera in Romania un nou format de joc.

Turneul va avea 2 zile de start ( 1A si 1B ) pe 28 si 29 Martie, iar pe 30 Martie se va juca ziua 2. Nimic neobisnuit pana acum, insa jocul va fi de tip “accumulator”, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea sa jucati in ambele zile de start si daca treceti mai departe de ambele zile, veti avea in ziua 2 un stack format din suma stackurilor din zilele 1A si 1B.

Intr-un interviu luat de Alin Ivanov lui Florin Duta recent la Londra, Florin vorbeste putin despre acest tip de turnee.

Prima editie a unui astfel de turneu a avut loc in cadrul WSOP APAC si a fost un succes. Apoi a fost adoptata si in alte evenimente cum ar fi WPT National organizat de bwin.party si va fi jucat si in urmatorul IPT organizat de PokerStars.

Majoritatea jucatorilor sunt de parere ca acest tip de turneu este perfect pentru a maximiza sansele de a ajunge in ziua 2 si pentru a reduce varianta.

Turneele de acest tip ofera in acelasi timp si sansa jucatorilor cu un bankroll mai mic de a juca un turneu cu premii mari si de a castiga un premiu consistent. De exemplu, un jucator cu bankroll mai mare presupunem ca va juca in ambele zile deci el va juca in realitate un turneu cu un buy in de 2000 RON, dar un jucator cu bankroll mai mic, va juca o singura zi jucand un turneu cu un buy in de 1000 RON. In cazul unui min-cash insa, jucatorul care a platit 1000 RON este avantajat in fata celui care a platit 2000 RON care este nevoit sa ajunga mult mai departe in turneu pentru a-si recupera macar investitia.

Faptul ca aceste turnee se adreseaza atat jucatorilor cu bankroll mic cat si celor cu un buget mai mare a fost si motivul pentru care ele au inceput sa se bucure de succes din ce in ce mai mare, spune John Scanlon Head of Poker la Aspers UK.

In ceea ce priveste strategia, continua John, ea depinde in mare parte de bankroll. In timp ce jucatorii care au multi bani vor juca toate zilele si vor juca mult mai loose si agresiv in incercarea de a acumula cat mai multe fise pentru ziua 2, jucatorii care vor juca o singura zi vor juca mai tight si in special carti premium, deci vor putea beneficia de pe urma primilor daca au suficienta rabdare si vor sti cand sa actioneze.

Nu ramane decat sa va pregatiti pentru finalul de saptamana si sa jucati Cupa PokerFest pentru a incerca acest nou tip de turneu si in Romania.

Stackul initial va fi de 20.000 fise si blindurile vor creste la 40 minute.

Exista 2 sateliti live la PokerFest Club Marriott in aceasta saptamana, cu un buy in de 120 RON si care garanteaza cate un loc in valoare de 1000 RON la Cupa PokerFest. Ei se joaca Miercuri si Joi de la ora 15:00. Programul complet il gasiti pe pagina cu programul turneelor de poker.

Toate detaliile despre Cupa PokerFest le gasiti pe aceasta pagina:Cupa PokerFest.

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!