Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Clujul are un campion: Marius Volovei castiga Main Eventul PokerFest Cluj

Autor: | 26/03/2012

marius volovei pokerfest cluj

Marius Volovei - Castigatorul PokerFest Cluj. Foto: PokerFest

Ieri s-a desfasurat masa finala a Main Eventului PokerFest Cluj unde s-au inregistrat 230 de intrari. Jucatorii inscrisi au generat un fond de premii de peste 111.000 EUR, din care locul 1 avea sa incaseze 30.500 EUR.

La masa finala au luat loc urmatorii 9 jucatori, dupa cum urmeaza:

1. Dorinel Tănase

2. Florin Melinte

3. Vasileios Karampelas

4. Doru Matis

5. Marius Volovei

6. Marius Câmpan

7. Mihnea Bâldea

8. Nihat Karyagdi

9. Florin Storociuc

S-a jucat alert si prima eliminare a venit dupa nici 10 minute de joc cand Dorinel Tanase a fost eliminat. Au urmat apoi pe rand si restul jucatorilor pana cand eliminarea lui Mihnea Baldea i-a lasat pe Vasileios Karampelas si Marius Volovei sa joace heads-up in uralele celor aproximativ 40 spectatori.

Acestia au jucat in jur de 30 maini in decursul carora nici unul dintre jucatori nu a avut un avantaj semnificativ fata de celalalt. Mana care a decis campionul a inceput cu Marius Volovei deschizand pana la 100.000 fise si primind un call de la Vasileios Karampleas. Blindurile erau 20K / 40K cu 5K ante. Pe flop au aparut KT5, care l-a determinat pe Krampleas sa faca un donkbet urmat de un raise al lui Volovei. Grecul face shove si dupa ce primeste call, cei doi arata K7 si TT.

De pe pagina PokerFest aflam ca Marius Volovei este din Baia Mare, are 28 de ani, este pasionat de înot, jucătorul lui de poker favorit este Daniel Negreanu, joacă poker de 2 ani, online pe PokerStars la mize mici și medii.
Marius își caracterizează stilul de joc drept solid, iar pentru masa finală și-a impus să joace și mai solid, strategie de care s-a ținut de cuvânt: a jucat un stil solid dar loose, a fost implicat în foarte multe poturi, dar a știut întotdeauna să aibă timingul necesar să renunțe când era bătut și să meargă mai departe când avea mâna mai bună.

Urmatoarea oprire va fi la Piatra Neamt, incepand cu 18 Aprilie. Calificarile live au inceput deja la Queen Casino, iar in zilele urmatoare vom avea parte si de calificari online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!