Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Client mobil pentru PokerStars.it

Autor: | 16/01/2012

Dupa o perioada de test de 6 saptamani, clientul pentru telefonul mobil de pe PokerStars.it este disponibil pentr iPhone si iPod touch pentru jocurile pe bani reali. 

Sistemul nativ iOS (Iphone Operating System) suporta jocul la mai multe mese. Jucatorii pot juca jocuri de Hol’em si Omaha atat  heads-up cat si la mese full ring. Jocurile de cash, SNG si turnee sunt de asemenea disponibile. Optiuni precum table chat, lobby filter si „cauta un jucator” sunt si ele incluse in software. Singurul lucru care lipseste este casieria : jucatorii italieni vor trebui sa depuna si sa retraga bani cu clientul de desktop.

Este primnul client pentru jocul pe bani reali disponibil in magazinul de aplicatii iOS. Alte site-uri de poker au mai avut aplicatii bazate pe browser pentru a aduce jocul pe telefoanele mobile, altele au avut implementat pe Android, dar acum este pentru prima data cand un site de poker are toate optiunile disponibile pentru a rula pe un telefon mobil.

Apple a inceput sa intrerupa restrictia jocurilor de noroc abia din anul 2010. Inainte era o politica stricta care interzicea aplicatiile cu jocuri de noroc si pariuri sportive. Motivul pentru care in Italia s-a implementat acest lucru a fost ca Apple permitea pariurile doar pe pietele „albe” (white markets). Alte tari care ar putea avea succesul Italiei sunt Franta, Danemarca, Belgia si in curand Spania – toate aceste tari sunt pe radarul PokerStars.

Se spune ca o aplicatie Android este in curs de dezvoltare. Totusi, pariurile pe bani nu sunt permise in magazinul de aplicatii al Google. Aplicatiile Androiid pot fi descarcate de pe site-uri neoficiale precum AppBrain si AppJar, sau pot fi downloadate direct de pe site-uri.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!