Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Chris Moneymaker vine la Bucuresti pentru Pokerstars Festival

Autor: | 17/07/2017

1 In anul 2003 industria pokerului avea sa asiste la un boom cu impact global, lovitura de imagine care a accelerat vizibil progresul si raspandirea acestui joc in toate colturile lumii. Un contabil necunoscut cu nume parca predestinat, Chris Moneymaker, avea sa se califice dintr-un satelit de doar $82 pe Pokerstars in Main Event-ul de $10000 buy-in de la World Series of Poker, castigand concursul si un premiu de $2.500.000. In prima zi a Main Event-ului, Lou Diamond, un parior profesionist din Vegas il urmarise cu atentie pe Moneymaker fiind impresionat de run-ul acestuia si de skillul sau la mese, numindu-l atunci “my dark horse who will win the whole tournament”. Diamond a pariat in prima zi o suma de bani pe succesul lui Moneymaker si tinand cont de faptul ca turneul era intesat de profesionisti, sansele de reusita erau infime. La heads-up-ul disputat cu libanezul Sammy Farha, Moneymaker a jucat una dintre cele mai memorabile maini din istoria Main Event-ului World Series of Poker, blufandu-si tot stackul pe river intr-un moment cheie cu K high si astfel fortandu-l pe Farha sa foldeze o pereche de nouari, mana care avea sa schimbe soarta duelului si sa aiba impact decisiv in stabilirea campionului mondial.
Dupa acea lovitura a lui Moneymaker, jocurile de poker au explodat in toata lumea, iar in anul urmator, intrarile in Main Event-ul WSOP s-au triplat de la 839 la 2576, iar ulterior in 2005 au ajuns la 5619.
Profesionistul Chris Moneymaker va fi prezent la Bucuresti pentru etapa Pokerstars Festival, acesta declarandu-se incantat: “Voi juca Main Eventul PokerStars Festival şi sunt nerăbdător să mă reîntâlnesc cu jucătorii români, dar şi cu cei veniţi din alte ţări. Este un turneu special, care are în premieră un fond de premii garantat în valoare de 500.000 de euro şi cu siguranţă va atrage foarte mulţi jucători. Îmi doresc să rezist cât mai mult la masa de joc şi să descopăr cât de mult s-a schimbat jocul de poker românesc în toţi aceşti ani” sunt cuvintele lui Moneymaker de dinaintea evenimentului la care va participa.
Iata si declaratia domnului Sorin Constantinescu – CEO Pokerfest, despre venirea lui Chris Moneymaker la Bucuresti: “Echipele PokerFest și PokerStars împărtășesc aceeași rigoare organizatorică și suntem siguri că eforturile noastre concertate vor crea și anul acesta un eveniment absolut memorabil. Profilul lui Chris Moneymaker este simbolul perfect al mariajului între cele doua forme ale pokerului modern: cel online, în care PokerStars domină în mod suveran piața globală, și cel live, în care PokerFest România domină de aproape șapte ani piața est-europeană. La ediția din 2016, Daniel Negreanu a fost vedeta festivalului de la București. Nu-mi imaginez o alternativă mai potrivită anul acesta decât participarea legendarului ‘Money800’,”
Evenimentul Pokerstars Festival va avea loc in capitala intre 31 iulie si 6 august, fiind gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!