Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Chris Moneymaker pe lista candidatilor pentru Poker Hall of Fame 2018

Autor: | 05/07/2018

Americanul Chris Moneymaker, unul din principalii artizani ai cresterii popularitatii jocului de poker la nivel global dupa victoria acestuia din Main Event-ul WSOP in anul 2003, se afla pe lista celor 10 candidati pentru accederea in Poker Hall of Fame 2018. Infiintat in anul 1979, Poker Hall of Fame a inclus in cei aproape 40 de ani de existenta 54 de nume importante din lumea pokerului, de la jucatori celebri care au scris istorie la mesele de joc, pana la personalitati care au contribuit decisiv la expansiunea jocului, printre care realizatori de documentare sau editori ai unor publicatii importante. Pentru a accede in PHF, jucatorii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii: sa fi jucat poker timp de mai multi ani in marile competitii, sa aiba minim 40 de ani la momentul nominalizarii, sa fi jucat highstakes, sa fi jucat constant bine castigand respectul adversarilor, sa fi rezistat testului timpului, iar in cazul non-jucatorilor sa fi contribuit decisiv la cresterea si succesul jocului de poker cu rezultate remarcabile.
Lista din acest an ii cuprinde pe Chris Bjorin, David Chiu, Mori Eskandani, Bruno Fitoussi, John Hennigan, Mike Matusow, Chris Moneymaker, David Oppenheim, Matt Savage si Huckleberry Seed.
Castigatorul va fi anuntat pe data de 13 iulie in cadrul unei ceremonii organizate in timpul mesei finale a Main Event-ului WSOP. Anul trecut Phil Ivey si David Ulliott au fost admisi in Poker Hall of Hame, cel din urma primind distinctia post-mortem.

Sursa foto: ftw.usatoday.com

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!