Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ce spun avatarele de la mese despre felul nostru de a fi?

Autor: | 21/01/2015

smiley-bigZi de zi ne confruntam cu sute sau poate mii de jucatori la mesele de joc, iar multi dintre acestia au ales sa isi seteze o poza la avatar (fie ca vorbim de un emoticon, un personaj din desene animate, un peisaj, o masina sau poate o poza cu persoanele dragi), imagine care de multe ori poate avea semnificatii importante pentru noi despre felul de a fi al persoanei respective aflata in spatele calculatorului si implicit despre jocul acesteia. Un studiu recent efectuat la Universitatea din Toronto arata ca, in general, avatarele noastre sunt in stransa conexiune cu personalitatea noastra.

Intr-un experiment realizat la universitatea canadiana, s-a demonstrat faptul ca subiectii au dorit sa se imprieteneasca foarte repede cu persoane care au setat un avatar cu un personaj cu ochii larg deschisi, fata ovala, zambareata si par castaniu. Un astfel de avatar indica ca in spatele calculatorului se afla o persoana blanda, calma, agreabila, sociabila si probabil care are un joc mai putin agresiv, care 3bet-eaza doar cu carti premium si bluffeaza foarte putin. Aceste persoane pot fi insa victime sigure in fata jucatorilor foarte agresivi care pot presiune maxima in anumite momente cheie din joc.

GoodDe partea cealalta, un avatar in care personajul poarta ochelari de soare, are o expresie neutra si parul negru, poate sugera faptul ca acel om este introvertit, o persoana mai inchisa, dezagreabila, dar si ca se enerveaza, se tilteaza mai usor. Un astfel de jucator poate fi ca o arma cu 2 taisuri, pe de o parte se poate profita de personalitatea lui si de faptul ca este o persoana iritabila, iar pe de alta parte poate fi un jucator agresiv, “refuland” in timpul jocului toate nemultumirile din viata reala, exteriorizandu-si anumite stari emotionale care nu au fost impartasite cu persoanele din jurul lui.

BadIn general jucatorii care isi pun la avatar poze cu masini, insule exotice sau cu bebelusi ce poarta ochelari de soare sunt probabil jucatori incepatori, fishi, ori regulari slabi, persoane visatoare care spera ca intr-o zi vor da marea lovitura. Insa stim deja ca poker-ul nu este loterie, deci, gandul imbogatirii peste noapte nu reprezinta exact atitudinea corecta fata de joc.

1089349-bigthumbnailDe-asemenea, jucatorii care au la avatar un personaj imbracat cu un hanorac avand gluga trasa peste cap, doresc in general sa ascunda orice tell-uri despre ei, fiind mai greu de citit si avand de multe ori profilul inchis pe site-urile care indica rezultatele jucatorilor la turnee spre exemplu. Cei care au la avatare un jucator cunoscut de poker pot arata faptul ca acestia sunt familiarizati cu jocul, urmaresc show-urile de poker, se uita la video-uri si probabil sunt cu ochii pe marile competitii. Este posibil ca la randul lor sa joace si jocuri live.

Unibomber_in_Commerce_Hoodie

Jucatorii care si-au setat la imaginea de profil un animal, o pisica, un tigru, un leu, arata faptul ca pot fi sireti, pot juca de multe ori tricky, ori pot fi foarte agresivi, dorindu-si sa puna stapanire pe joc si sa faca legea la masa. Astfel de jucatori renunta foarte greu la fisele pe care la au in fata.

lionNu in ultimul rand, cei care si-au pus o imagine cu carti de joc la profil, indica faptul, fie ca le place sa bluffeze, fie ca le place sa fie tight si sa joace in carte. Atentie, nu este insa o regula! Un jucator care isi puna la avatar o mana precum 2-7 poate sa fie un adversar tight care, intentionat, sa isi doreasca sa induca in eroare adversarul facandu-l sa creada ca bluffeaza mult.

27offsuit

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!